Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Felicitari! Vei fi tata!


OvidiuDan

Recommended Posts

     Fiind la cumparaturi, am intrat putin in Jumbo...nu sunt fan, dar gasesc lucruri interesante. Pana acum nu vream sa aud de copii sub nicio forma, dar asta nu ma impiedica sa merg la raioanele cu hainute pentru copii si sa ma amuz de caciulitele cu urechi. Da,ma amuza! Asta am facut si aici. Fiind ratacit pe acolo, imi este aratat de catre sotie un costumas cu urechi, foarte amuzant si dragut, la care eu zambesc si-i spun:

"-Ce tare e! Imi plac foarte mult urechiusile alea!" , nu-mi aduc aminte de la ce animalut erau urechile.

Stand in fata mea si admirand mimica mea, raspunde intr-un final:

"-Felicitari! O sa fii tata!"

     Intelegandu-mi starea, sunt lasat cateva minute singur sa savurez,zic eu acum, vestea/momentul. Ce sa savurez? Cum sa reactionez? Ce treuie sa fac acum? Trebuie sa-i zic ceva? Imi tot puneam intrebari in timp de ma rezemasem de ceva. Ma scarpinam(fara motiv), ma miram, zambeam, imi reprezentam diverse filme prin cap"-Eu, tata? Dar mie nu-mi plac copii. Dar o sa fie al meu,parte din mine si o sa fie altceva!". Si aveam dreptate, am alta mentalitate acum. Abia-l astept chiar daca are aproape 8 saptamani, sunt nerabdator, curios...mi-e greu sa reproduc sentimetele si emotiile noului...si ce mai NOU!

     Am primit prima radiografie la 7 saptamani cu "limbricul" si dorm cu el langa mine. Incerc sa mi-l imaginez cum o sa fie, cum o sa piuie/miaune/etc ce sunete o sa scoata el. 

     Sotia e entusiasmata, incerc sa-mi petrec cat mai mult timp cu ea sau macar langa ea, incerc sa-i fac pe plac sa stea cat mai relaxata, chiar daca are greturi detul de urate. O mai "pacalesc" inveselind-o putin in timp ce lucrez la un blog pentru o pasiune d-ale ei:torturi/turta dulce etc. si ma bucur ca e fericita cand vede cum arata. O enervez din cand in cand daca vrea sa sun la o cofetarie sa ne faca un tort pentru nasterea copilului nostru [pup] . Joi e urmatoarea vizita la medic, la care cu siguranta o sa fiu si eu prezent, pentru ca cica e cu batai de inima [inbaita] . Astept urmatoarele sentimente placute, pe care "bobul de mazare" incepe sa mi le induca.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...