michelle-usa Postat Aprilie 19, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2016 cum ies, michelle :) cateofata mai overcooked asa, dar cui nu-i place poate sa-si faca cu branza. in general tai cartofii in 4 si cotletele pe pun peste cartofi in tava. pentru copii mai fac o tava de cartofi copti separat, cartofi cu coaja taiati in 2, sprayed cu ulei de masline si apoi sare piper boia si depinde ce ierburi am prin casa. ii mananca de rup. cotlete cu brinza? cartofii la cuptor, pui un pic de apa, sau ii acoperi? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qarina Postat Aprilie 19, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2016 nu, nici o branza. simple, sare piper. cand fac cartofi cu cotlete, pun un pic de ulei in tava. apoi cartofi cu care piper apoi cotletele cu condimentelele lor. cand fac doar cartofi, pun doar a baking sheet in tava siapoi cum am spus cu ulei de maslien si tot restul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Aprilie 19, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2016 tu cam cit tii cotletele la cuptor? tocmai ma uitam la retete pe net...unii zic 1-2 ore...altii 40 min...eu data trecuta le-am tinut 25 min si erau talpa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qarina Postat Aprilie 19, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2016 tu cam cit tii cotletele la cuptor? tocmai ma uitam la retete pe net...unii zic 1-2 ore...altii 40 min...eu data trecuta le-am tinut 25 min si erau talpa. mie imi plac bine facute, nu suport sa miste sau sa imi bleed in farfurie:) si cred ca depunde si ce temperatura pui la cuptor si cat de gros sunt taiate cotletele. eu incep cu 30 min si apoi le verific din 10 in 10 min. DAR cotletele sunt carne fara grasime sau cu foarte putina, de aceea parerea mea e ca in general se usca in cuptor. la cuptor merge mai bine ceafa. cotletele (cel putin la mine) merg mai bine in tigaie sau pe grill. PS: nu stii expresia sa iti faci cu branza? asa zicea mama mea. daca nu ne placea mancarea "sa-ti faci cu branza" un fel de: ghinion, ciocul mic si data viitoare iti faci singur :))))) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Aprilie 19, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2016 nu stiam expresia! am gasit reteta, date prin pesment, 425', 10 min pe fiecare parte.pe asta o fac...si il pun pe sot sa le verifice...cum le face, asa le maninca . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Aprilie 20, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2016 Pilaf sarbesc azi, mai am si varza calita. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Aprilie 20, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2016 Multumim pentru capitolul nou Eu inca nu am de gatit, yuhuuu, insa astept sugestii si idei pentru weekend [il] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiny90 Postat Aprilie 20, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2016 Multumim pentru noua " bucatarie" sa fie plina cu retete delicioase...eu astazi fac cotlete de vitel si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor si o ciorba de fasole uscata ...de Paste nu stiu ce sa fac ... probabil pulpa de miel la cuptor,as manca niste sarmale ( nu am mai facut de la craciun) si oua umplute ...desert ..cred ca o sa cumpar cozonac si pasca. O sa gatesc vineri sau sambata ...asa ca se vor manca pana duminica,cand,daca e frumos,probabil o sa facem gratar [batcap] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Aprilie 20, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2016 Multumim de casuta noua cu aroma de flori de cais(cel putin asa pare)! Si tks de "citat" Dana,ca altfel era greoi sa urmaresc aseara aici de pe tel:))) Am luat ieri ciuperci si varza fresh,azi mai am fasole,dar maine vad ce se voteaza. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Aprilie 20, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2016 tocmai am vorbit cu tata.ne-am prapadit de ris la telefon ...cu toate regionalismele astea. mi-a confirmat ca, nu am inventat eu cuvintul, in valcea la pulpite (partea de jos/inferioara)de pui...se zice ciotoiase.miine chiar zicea ca se duce la magazine sa vada etichetele daca nu cumva scrie si pe ele.Spune-i sa faca o poza cu telefonul, sa vedem si noi dovada!!! [:-)))] Doamne ce am mai ris cu barbatu in seara aia, cind i-am spus de ciotoiase!!! Nici acum nu mai pot abtine si sint la munculita! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts