Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi?Cap.96


Recommended Posts

     Se poate daca tigaia e ff incinsa cand pui compozitia,aceasta sa nu depaseasca 2cm in grosime,sa se faca la foc mic si sub capac.Eu ii spun omleta cu dovlecel:))).Un secret mai e ca dovlecelul sa fie bine stors,sarat putin inainte si apoi stors de zeama.

Asa am facut,ca am si eu ceva experienta in bucatarie,insa tot nu a mers.

 

Stratul meu a fost chiar mai mic de 2 cm si cred ca aici ar putea fi tot secretul,sa-l pui cit mai subtire.In reteta ce am facit-o eu insa,nu s efacea nicio specificatie ca se prajeste de doua ori,totul era pentru ...un prajit!!! [:-)))] [:-)))]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 754
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Uitindu-ma la videou-ul pus de ab...singurul lucru pe care nu l-am respectata la reteta facuta ,a fost sa pun zuchinelle peste ou,eu am pus oul peste zuchinne si am amestecat.

 

Insa in reteta mea nu foloseam atitea oua ca in video...

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pai partea neprajita se lipeste de capac!

 

Si ale mele sint curbate, am doar unul necurbat, din romania.

Eu ..nu ,ca nu e chiar cruda.

 

Ma rog,m-am uitat la video-ul pus de ab...si exact la fel mi-am imaginat si eu procedeul cu capacul,desi nu l-am folosit niciodata!!!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Asa am facut,ca am si eu ceva experienta in bucatarie,insa tot nu a mers.

    Dana nu am vrut sa sune ca o apostrofare [flo2] .Eu papasem la o pensiune asa ceva si pana sa-mi iasa ca acolo mi-au trebuit vreo 2 veri sa exersez...si tot nu am reusit sa o fac de grosimea aia niciodata.Avea vreo 3-4cm:(((

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...