andacos Postat Iunie 13, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2016 Eu mai am vinete cu maioneza,aioli,carne de la gratar si am pus acum la cuptor restul de aripioare,ca bineinteles a fost prea mult!!! Mia am si un pachet de cirnati nedesfacut! Si un castron de legume,facute la punga,au iesit foarte bune,doar ca pur si simplu am uitat de ele si le-am lasat prea mult. [batcap] [batcap] A fost totul foarte bun,apreciat,desertul(foarte usor de facut )cu capsuni ,excelent... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Iunie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2016 Azi omleta cu dovlecel,salata de rosii cu masline si pasca cu gem de afine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 14, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2016 Astazi ceva ce a mai ramas de ieri(si de duminica),cirnati trasi in tipla ce i-am facut la tigaia grill,niste brinza si am avut ramase niste aripioare. Miine salata mare cu rosii ,castraveti,brinza ,masline,poate si ou fiert,cine mai vrea alceva in plus ,oua ochiuri. Joi nu am timp d egatit,asa ca probabil pizza.Vineri sper sa ajung sa cumpar schrimps,e un magazin mai mare sper sa gasesc varza ,vreau simbata sa fac varza cu carne si mamaliga.Duminica nu stiu inca,depinde de vreme,daca e ok ne ducem la drumetie si gateste fii mio. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 14, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2016 As vrea fasole batuta si salata de fasole.Cum nimeni nu maninca(salata de fasole nu am facut inca,adica fii mio sigur stie ,insa nu stiu daca acum mare -maninca )ma gindesc sa iau o punga de jumatate de kg de fasole,s-o bag la oala de presiune si sa-mi fac eu pofta. Fasolea batuta cu usturoi cu prajeala deasupra si acritura!!!! Salata de fasole boabe,cu ceapa,usturoi,patrunjel verde ,ulei si otet!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iunie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2016 Salata asta ultima de care zici tu as manca non stop. Minunata e!!! Sa incerci si cu lamaie in loc de otet. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 14, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2016 Salata asta ultima de care zici tu as manca non stop. Minunata e!!! Sa incerci si cu lamaie in loc de otet.Am s aincerc!!!! Ai idee cam cit sa las la fiert la oala de presiune(500g fasole boabe,nu cred ca fac mai multa)in asa fel s-o pot folosi si la salata si s afac si batuta? De cite ori am facut,am "scapat-o"prea moale,prea fiarta... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iunie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2016 Eu nu fierb fasolea decat la cratita normala si o incerc in timp. Soiurile difera mult. Poti scoate o parte pentru salata si apoi lasa inca 15 minute pentru cea batuta? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 14, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2016 Nu stiu ...iti dai seama ca 500 g de fasole,nici nu as sti ce sa scot si ce sa las in oala! [:-)))] [:-)))] Fierbe foarte greu,de fapt nu prea fierbe la oala normala. Ei...vad eu!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iunie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2016 Pentru mine nu e putin 500grame, de obicei eu fierb cam 6-700 grame si fac supa, iahnie, si din ce ramane fac ori salata ori batuta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 14, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2016 Uite...eu nu pot aprecia!!! Pentru mincare ,in general cumpar conserve(spal fasolea bine inainte de a o pune in oala),4 sau 5(de alea mari de 800 g ???? )si gatesc pentru doua zile. Insa fasolea nefiarta,habar nu am cam cit ar trebuie sa fierb,cit se umfla ,cum...???? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts