szivarvany Postat Iunie 15, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 15, 2016 Si eu trebuie sa fac chec cu visine, mai ales ca am tavile de silicon si nu prea le-am rodat [:-)))] si mai am si forma de guguluf [:-)))] Deci e de musai. Si sunt visinele alea mari, dulci ... o nebunie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Iunie 15, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 15, 2016 Am facut cateva copanele de pui ieri si azi cred ca fac peste la punga . Cu salata, legume la cuptor si cartofi copti. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iunie 15, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 15, 2016 eu friptura de vita si broccoli natur, doar doar o manca si capra aia mica, e iar in greva foamei. cica vrea somon.. sa ajung sa ii iau.si supa crema de toate legumele de prin frigider (supa de urgenta ii zic eu :))) ) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Iunie 15, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 15, 2016 (editat) Lunchsalata Tabouleh Editat de Iunie 15, 2016 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Iunie 15, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 15, 2016 Ghicesc eu! E quinoa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lili_mar Postat Iunie 16, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 16, 2016 Lili, salata doar de naut, sau naut si fasole amestecate? eu ador salata de naut cu menta, ardei iute, lamaie si bucatele de muschi afumat cubulete. Doar naut sau cu fasole neagra cu bobul mic, ardei colorati (cum ai pus in cea cu fasole), ceapa, jalapeno proaspat, acrita obligatoriu cu lamaie (lasata 1-2 ore in frigider si iti lingi degetele). Daca am in casa, pun coriandru verde. Nu imi place coriandrul gatit (in mancare) dar pentru un motiv bizar imi place in salata asta sau in pico de gallo. cateodata punem si quinoa (in salata de boabe). nu am incercat cu menta dar treba' foarte buna pt ca este racoritoare si merge cu naut. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Iunie 16, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 16, 2016 Azi nu gatesc...mancam resturi [:-)))] ,dar vreau un sfat.Cum gatiti mazarea(fresh,congelata) si ce puneti mai exact sa nu iasa asa gretos de dulce.Am senzatia ca dau in diabet de fiecare data cand fac mazare:((( Checul de ieri s-a transformat intr-o negresa de post cu visine,fara a fii neagra(nu am pus cacao)...nu mai aveam lapte si ouale chiar daca nu au fost expirate nu mi-au placut cum au aratat(directia lor a fost gunoiul).A iesit super,nu a apucat ziua de azi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Iunie 16, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 16, 2016 Dea din cauza ăsta nu îmi place mazărea absolut deloc ....iese mereu de unde dulce,de îmi sta în gat. Luni o întindem deci mâncăm fix ce mai e prin frigider. As face un grătar cu de toate ,în special cu ciuperci,și ce mai este prin frigider.mai am și o varza mica . O execut la cuptor cu bacon. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iunie 16, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 16, 2016 Fasolea batuta cu usturoi cu prajeala deasupra si acritura!!!! Asta am facut eu aseara! De data asta am folosit fasole Haricot gata fiarta, ca tot am incercat mai multe soiuri, asta a iesti exact ca pe vremuri, cind facea mama. Mai si am pus o tona de usturoi si ceapa prajita cu bulion, vai ce bun a fost! Am avut si cirnati si gogonele! Si eu si sotul am avut orgasm gastric, ce mai! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iunie 16, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 16, 2016 Azi snitele cu piure si muraturi, sau salata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts