michelle-usa Postat Iunie 17, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2016 eu m-am apucat de ieri sa fac kambucha-un fel de ceai detox super healty...revin cu info mai tiziu ...pana atuni va las sa gogaliti ce inseamna Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Iunie 17, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2016 La noi se gaseste de gata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Iunie 17, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2016 Da , avocado la amiaza. Seara seabass. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 17, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2016 Da , avocado la amiaza. Seara seabass.Si cum il pregatesti?Avocado adica... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Iunie 17, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2016 Si cum il pregatesti?Avocado adica... L-am spalat si l-am taiat felii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 17, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2016 L-am spalat si l-am taiat felii. [:-)))] [:-)))] ok!!!! Am servit pus in salata deci chiar am zis ca l-ai"gatit"in vreun fel. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 17, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2016 Eu am gasit o reteta interesanta de supa de praz(cam grasa insa...)asa ca saptamina ce vine vreau s-o incerc.Am s-o fac intr-p zi cind seara ies la nordic wlking sa ard...birnza aia din mine(s eface cu o brinza grasa). Si mai cochetez s afac si o supa de mazare,ca tot m-au innebunit fetele astea pe aici cu mazarea! Si asta ar fi o noutate pentru mine,ins ama mincat supa de mazare buna. Mazarea eu o gatesc din conserva,insa foarte ,foarte rar ca nu maninca familionul,in general cu caren de pasare(copanele sau ciotooase cum spune michelle [:-)))] [:-)))] michelle ne-ai lasta cu ochii insoare ca nu ne-ai mai spus cum scrie in galantare la voi aoclo in Oltenia )pe care o pirpolesc in ceva ulei,apoi adaug ceapa,o calesc un pic si pun mazarea spalata din conserva.Pun si eu un pic d ebulion si un pic d eusturoi.Adaug marar.Ins ada,e foarte dulce. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Iunie 17, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2016 Azi a fost ziua avocadului. .. Și eu am preparat o salata cu roșii mici,brânză,ton. Fiumiu a mâncat grătar cu avocado. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 17, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2016 Eu am gasit o reteta interesanta de supa de praz(cam grasa insa...)asa ca saptamina ce vine vreau s-o incerc.Am s-o fac intr-p zi cind seara ies la nordic wlking sa ard...birnza aia din mine(s eface cu o brinza grasa). Si mai cochetez s afac si o supa de mazare,ca tot m-au innebunit fetele astea pe aici cu mazarea! Si asta ar fi o noutate pentru mine,ins ama mincat supa de mazare buna. Mazarea eu o gatesc din conserva,insa foarte ,foarte rar ca nu maninca familionul,in general cu caren de pasare(copanele sau ciotooase cum spune michelle [:-)))] [:-)))] michelle ne-ai lasta cu ochii insoare ca nu ne-ai mai spus cum scrie in galantare la voi aoclo in Oltenia )pe care o pirpolesc in ceva ulei,apoi adaug ceapa,o calesc un pic si pun mazarea spalata din conserva.Pun si eu un pic d ebulion si un pic d eusturoi.Adaug marar.Ins ada,e foarte dulce. cum , n-am spus?a venit tata si a zis cca peste to spune pulpe de pui...superioare/inferioare...dar daca ceri citoiase/copanele vinzatoarele stiu ce vrei. eu mazare nu cumpar niciodat conserva...congelata mai buna, calitate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 17, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2016 nimeni nu e curios ce e kambucha? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts