andacos Postat Iunie 24, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2016 Eu am mincat astazi la prinz restul de supa de rosii si acum seara o salata de rosii cu castraveti,ardei kapya,ceapa ,brinza si mozarella. Baietii au avut pe linga salata si leberkässe ,o specialutate nemteasca. Pentru weekend,o sa fac pastai inabusite cu usturoi,garnitura la piept de curcan marinat pentru mine si steak de vita pentru baieti.O sa fac si supa de praz. Mai avem fructe,pepene rosu si galben,cirese,nectarine si struguri,Si banane! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Iunie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2016 Si pepene galben si etc...vrei sa te razbuni pe mine,nu?! Pe vremea asta parca nimeni nu gateste:(((,dar cred ca nici nu mananca atat ca sa gateasca.Azi caras fript si am mai avut un rest de salata de fasole(eu folosesc uscata,nu conserva si pt cele care nu stiu cat sa puna la fiert,o cana de ceai plina de boabe e indeajuns pt 4pers). Pt maine am scos o ceafa de porc si ce va mai fii langa nu stiu inca.Si din ultimele pastai voi face o salata cu maioneza.Si am dat comanda de pepene galben,sa-mi tineti pumnii sa primesc:)) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2016 astazi am gustat my kombucha tea pus in urma cu o sapt. normal cica treb sa stea 10 zile-2 weeks, dar la noi a fost f cald are un gust un pic cam acru pt taste-ul meu dar mult alume asa il prefer. eu am pus un pic miere. am mai pus intr-un borcan cu un piure de capsuni si il las la fermentat 2-3 zile...sunt curioasa ce gust va avea. imi spuena vecina ca in san Francisco a dat $9 pe un pahar de kombucha Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Iunie 25, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2016 (editat) Michelle , de ce e atat de extraordinar kombucha , se bea in scop terapeutic sau e bun pentru sanatate in general . Am avut si eu perioada mea cu misso soup , imi placea la nebunie si este considerat superfood dar imi luam la pliculete si mi-am pus intrebarea cat de sanatos poate fi. Uite ca am avut ieri Editat de Iunie 25, 2016 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Iunie 26, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2016 Ieri ceafa la gratar,cartofi natur cu mult patrunjel si salata cu di tate. Azi supa de fasole verde,ceafa,cartofi taranesti si iar salata.Si pepene galben,ca mi-am primit comanda [disco] . Fetele din RO ce branza faceti la gratar?Am incercat ieri un cas de oaie dar s-a cam topit:(((. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 26, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2016 Si eu ma duc acusica in bucatarie,ieri am ajuns cam...avariata [:-)))] [:-)))] acasa asa ca am cumparat niste gyros si l-am aruncat in tigaie si gata masa. Astazi fac supa d epraz ,pastai inabusite cu usturoi si piept d epui,respectiv teack d evita la tigaia grill. Saptamina ce vine vad ca sunt temperaturi ...de Germania [:-)))] [:-)))] asa ca trebuie sa-mi fac un plan (cit de cit) . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 26, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2016 Supa d epraz e buna,nu e neaparat genul meu de supa,insa e buna si gustoasa. Am sa va pun reteta ,pentru cei interesati,eu daca o voi mai face,voi renunta la o serie de ingrediente si le voi inlocui . Se caleste o ceapa si un catel d eusturoi impreuna,apoi se adauga vreo 4500 g de carne tocata(amestec sau doar de vita)si se prajesc impreuna.Se condimenteaza cu piper. 2 bucati de praz(repet,la noi prazul este foarte mare,cred ca vrei doua bucati d eparz obisnuit,cintaresc undeva la 4-500g ,deci sunt mari)se taie rondele si se amesteca cu carnea (cind aceasta e prajita)si se lasa la "muiat"vreo 10-15 minute. Se aduga 500 g de supa de legume,apoi o cutie de...hmmm aici nu prea stiu exact echivalentul in romaneste ,termenul in germana este schmelzkäse,tradus inseamna brinza topita,am sa va pun niste imagini,sa va faceti o idee cu ce gasiti fiecare in magazine. Deci se adauga o cutie de brinza topita(200 g) si o cutie de frisca lichida tot de 200 g. Se da intr-un clocot,se condimenteaza,sare (daca e cazul ca brinza e sarata),piper,muskat.Se adauga schnitlauch(ceapa ciorii). Eu am s ainlocuiesc frisca lichida cu altceva,nu stiu poate doua cutii de brinza si supa mai multa,oricum mie nu prea-mi place ,gustul/mirosul de frisca lichida in mincare. Este buna si gustoasa,cam grasa(mai ales pentru caldurile toride de acasa),insa merita facuta.https://www.google.de/?gws_rd=ssl#q=schmelzk%C3%A4se&tbm=shop Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 26, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2016 Ca (mare)argument pro supa de praz,va spun ca a mincat si fii mio!!!! [pk] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Iunie 26, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2016 Multumim de reteta Dana! Frisca era in reteta sau smantana lichida de gatit?Ca la noi gasesti smantana lichida de gatit si dulce si normala.Cred ca cantitatea e carne e "umflata" cu un 0:))).Eu cred ca merg pe smantana fermentata sau iaurt...suna delicioasa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Postat Iunie 26, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2016 (editat) Eu ieri am facut cirnati piscaciosi si afumati din Romania.....o bunatate. Am editat ca ce am scris in loc de piscaciosi [:-)))] Editat de Iunie 26, 2016 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts