andacos Postat Iunie 26, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2016 .Cred ca cantitatea e carne e "umflata" cu un 0:))) [:-)))] [:-)))] [:-)))] daaaa...clar. Smintina lichida,cred ca asta e termenul corect,ai dreptate! Asta o voi inlocui eu data viitoare!(la noi din smintina asta lichida s eface frisca) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Iunie 26, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2016 Si la noi smantana lichida se poate face frisca,dar se gaseste sub doua variante:dulce sau nedulce. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 26, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2016 (editat) Si la noi smantana lichida se poate face frisca,dar se gaseste sub doua variante:dulce sau nedulce.La noi e doar neindulcita(sau ma rog eu doar pe asta o cunoc)si poate fi folosita pentru frisca dar si pentru gatit.De asta si numele de frisca lichida... [batcap] [batcap] edit Am folosit smintina asta si la supa crema de brocoli,la supa crema de cartofi,deci la supe creme in general si la toate am observat acelasi gust comun,dat de ea,care ma deranjeaza,nu-mi place. Editat de Iunie 26, 2016 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Iunie 26, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2016 Aha,deci gustul ei intr'adevar nu-ti place [:-)))] ....nici mie,decat in prajituri. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 26, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2016 Da,nu-mi place!!!! [fri] Tu ce folosesti in loc de smintina asta lichida,in mod curent? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Iunie 26, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2016 Smantana normala de 12-20%grasime(asta e fermentata...dar nu scrie pe ea,scrie doar ca contine culturi lactice) sau iaurt gras.Dar pusa cand gatesti lasa un aspect zgrunturos ciorbei...si atunci pun numai cand o servim,daca am pretentiosi la masa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Iunie 27, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2016 Mneatza, de luni Sambata am facut mazare si chiftele; ieri la pranz am avut supa de visine, pastrav cu mujdei si cartofi pai.; pt azi / maine am facut un sos ragu la care voi fierbe paste diseara; si am facut carne de vita cu ceapa la kukta, cartofi natur si salata de cruditati.Desert: inghetata, fara numar ... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moon16 Postat Iunie 27, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2016 Nu mai stiu cine intreba, dar eu la mancare folosesc smantana pt gatit de la DORNA, exact asa scrie pt gatit. O folosesc ft mult la paste, si mi se pare ca sosul iese ft bun, fata de smantana obisnuit cum foloseam in trecut. Habar nu am daca este vreo legatura intre smantana de gatit si cea lichida. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Iunie 27, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2016 In weekend am facut ciorba de pui acrita cu zeama de castraveti, dovlecei umpluti, pui la gratar cu usturoi. Azi vreau sa fac salata de vinete, salata de icre si o supa de rosii cu galuste, s-o mancam rece din frigi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Iunie 27, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2016 Eu la paste folosesc panna per cucina, habar n am ce marca e, parca GranCucina ?! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts