andacos Postat Iulie 3, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2016 Aaa...fac si eu cind gasesc foi de tortilla,exact asa cum spui tu,insa nu am stiut ca asta e shaorma!!!(eu pun salata verde ,nu cartofi prajiti) Uite ca mi-ai dta o idee,oa sa vad unde gasesc si eu saptamina ce vine niste foi de tortilla bune.(nu-mi plac chiar toate ca am impresia ca nu -s bine coapte,adic aunele ramin as ausor crude si dupa ce le bag eu in cuptor) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iulie 3, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2016 Aaa...fac si eu cind gasesc foi de tortilla,exact asa cum spui tu,insa nu am stiut ca asta e shaorma!!!(eu pun salata verde ,nu cartofi prajiti) Uite ca mi-ai dta o idee,oa sa vad unde gasesc si eu saptamina ce vine niste foi de tortilla bune.(nu-mi plac chiar toate ca am impresia ca nu -s bine coapte,adic aunele ramin as ausor crude si dupa ce le bag eu in cuptor)Tortila noi o incalzim putin la microunde, dar poti sa o pui putin la cuptorul normal, sau poti face tu. Da, se poate pune salata, rosii, noi nu punem, sosul ala de castraveti e mortal. Cred ca se cheama chebab defapt, noi ii spunem shaorma in amintirea vremurilor trecute. Cam asa arata ale nostre, dar fara legume :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 3, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2016 (editat) Da...asa arata si ale mele,doar ca eu nu pun cartofi prajiti! Ins aam sa incerc odata si cu cartofi.Eu pun tzatziki in ea,insa si sosul cu iaurt e cam acelasi lucru.Foile le cumpar intodeauna si le incalzesc in cuptor. Editat de Iulie 3, 2016 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Iulie 3, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2016 Kebabul se aseamana la compozitie dar e in chifla nu in lipie.Eu lipia o pun putin in tigaia teflonata sa fie mai rumena. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iulie 3, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2016 Dea, e o idee buna cu tigaia, nu m-am gindit. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 3, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2016 Daa...kebabul e in alt fel de chifla,gen lipie ,la noi turcii il fac foarte bun ,cu pui,sau vita sau oaie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iulie 3, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2016 Aha, inseamna ca eu nu am mimncat niciodata kebab. Eu numai de versiunea cu tortilla stiu.Dana asa e, sosul ala e tzatzichi defapt. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Iulie 4, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 4, 2016 Buna dimineata de luni :-) Sambata am fost plecate in Baile 1 Mai asa ca am scapat de gatit (am profitat si am mancat langos), facusem dimineata ciorba de perisoare si am copt 4 vinete Ieri am facut spaghette, jumate al ragu`, jumate cu panna si bacon.Pentru pranz am pus la cuptor pulpe si piept de pui in punga magica si cartofi in alta punga magica, plus o salata de castraveti/ceapa/rosii/ardei.Tot ieri am facut si o prajitura care a iesit nesperat de buna, blat sfaramicios, piersici+ visine si bezea deasupra. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Iulie 4, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 4, 2016 Zilele trecute am facut varza calita, ciorba de rata, iahnie de fasole, cartofi prajiti, salata de rosii.Azi vreau sa fac o supa de rosii cu taitei de casa si niste salata de vinete. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Postat Iulie 4, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 4, 2016 (editat) Leti, ciotoaie [:-)))] [:-)))] [:-)))] . De unde esti tu? N-am mai auzit asta... Azi gateste fii-ma salata de paste cu ton, masline, rosii si ceapa. Seara facem burgeri vegani, adica de linte. In rest, punem tot ce e si intr-un burger normal: chifle specifice, ceapa, castraveti murati, mustar, ketchup, salata. Mai am pe lista de saptamana asta tacos (tot vegani), salata a la russe (vegana, maioneza e de cartofi), Aloo Goobi: http://www.foodnetwork.com/recipes/aarti-sequeira/cauliflower-and-potatoes-aloo-gobi-recipe.html, salata de fasole: http://www.foodnetwork.com/recipes/guy-fieri/black-bean-salad-recipe.html, din nou un sukiyaki vegan, ca ne-a placut prea mult ala de sapt trecuta, niste cartofi 1/2 la cuptor cu un sos cu nucsoara, ca m-a inspirat cred ca Mik la subiectul cu condimentele;) Editat de Iulie 4, 2016 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts