jenn Postat Iulie 5, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2016 Am nevoie de un sfat! Am prea multe oua , as vrea sa fac doua checuri si sa congelez unul. Am citit ca ar merge. Voi ati facut asta? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iulie 5, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2016 mai bine congelezi ouale. dar da, eu congelez si panettone. dupa aceea il folosesc mai mult la popcakes sau rulade decat ca atare, dar poti incerca. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iulie 5, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2016 Ah, nu, nu e din zona mea, e din zona Michellinei , doar ca aici la subiectul asta am adoptat toate denumirea, ca e prea amuzanta. Cica in zona ei se zice ciotoiashe! Leti, ciotoaie [:-)))] [:-)))] [:-)))] . De unde esti tu? N-am mai auzit asta... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Iulie 5, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2016 Si daca ar fi sa congelez ouale, cum fac? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Iulie 5, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2016 Eu le sparg si pun in pungulite mici(individual).Daca am multe pun pungulitele intr-o caserola de plastic.Le folosesc la praji unde am nevoie de oua intregi sau in ciorbite. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 5, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2016 Jenn,eu am congelat prajituri,cozonac,mie nu mi s-a parut ca s-a moodificat consistenta! Piinea o congelez saptaminal,ca dua comanda de doua piini mari,din care una o bag la congelator,cind se decongeleaza e la fel de proaspata si crocanta ca atunci cind o iau de la brutarie, Am bagat la punga magica(cred ca asa se numeste???) ciotoiase [:-)))] [:-)))] condimentate bine ,cu ceva morci si ceapa.Fac piure de cartofi si salata de varza!! Miine e fii mio la aparate [:-)))] [:-)))] ca eu nu am timp ,o sa faca ceva chinezarii!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iulie 5, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2016 Jenn, si eu tot ca dea congelez. Sau daca am doar albuse le pun in cutii mici de plastic si scriu cate sunt inauntru. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iulie 5, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2016 Jenn,eu am congelat prajituri,cozonac,mie nu mi s-a parut ca s-a moodificat consistenta! Piinea o congelez saptaminal,ca dua comanda de doua piini mari,din care una o bag la congelator,cind se decongeleaza e la fel de proaspata si crocanta ca atunci cind o iau de la brutarie, Am bagat la punga magica(cred ca asa se numeste???) ciotoiase [:-)))] [:-)))] condimentate bine ,cu ceva morci si ceapa.Fac piure de cartofi si salata de varza!! Miine e fii mio la aparate [:-)))] [:-)))] ca eu nu am timp ,o sa faca ceva chinezarii!!!Ce-s alea morci? Nu inteleg ce va face sa congelati oua? Ale mele tin destul de mult, nu vad de ce le-as congela. Si nici piinea. Eu piinea o tin la frigider, tine mai bine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iulie 5, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2016 Eu tocmai ce am pus la cuptor varza a la cluj. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iulie 5, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2016 Deci Dana, ai facut ciotoiase cu morci! Yammyyyy [:-)))] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts