Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici FIV-oase, dar nu fitzoase :)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 279
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Tumpi, mulțumim de casă nouă! 

Va pregătiți de Paste? Ce gătiți?  Eu inafara de oua, cred că nimic. Fata mea nu prea ma lasă să plec de pe canapea. 

Tumpi, tu orice vei face, va fi minunat!!  Am văzut eu ce minunății îți ies. [fal] Data viitoare când sunt la tine în zona, ma auto-invit la masa  [hia]

Vă întreb și pe voi!  Fata mea se agita mult seara. Cum o pun jos după biberon, se trezește și da haotic din mâini și picioare. Plânge din cauza asta și dacă ii dau suzeta,  face bizar,  parcă si-ar baga--o cat mai adânc la gingii. Agitația asta poate dura și o ora!  Ajung mai mereu sa o infasez, mai plânge un pic și apoi se calmează. Doarme după asa episod cam 7h, însă o parte din el, este agitat, ridică picioarele, se mișcă ca o mica râmă.

Vi se pare normal sau să întreb pediatrul? Probabil va da ochii peste cap ca de obicei....

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Gaby, al meu face asa si cate 3h. Am stat alaltaieri pana la ora 2 noaptea ... Plange in hohote, il iau in brate, il linistesc, ii pun muzica si adoarme. Cand il pun in patut doarme 10 min apoi se trezeste si o ia de la capat. Si face asa si de cate 5-6 ori.... Eu am identificat 2 motive: colici (da din picioruse, isi freaca piciorusele) si reflux (daca nu ii tin capul ridicat regurgiteaza putin lapte dar acesta este branzit/partial digerat). Si la noi functioneaza suzeta si uneori muzica, schimbatul pozitiei. Recent am descoperit si foenul :) Sunetul foenului (sau al aspiratorului) il linisteste. Gasesti pe youtube inregistrari si de cate 10 h cu sunet de feon :))
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna! Yay, avem casuta noastra!  [pk]

Bebele meu doarme pe spate sau intr-o parte....el se rasuceste singur in ce pozitie vrea. Peste noapte il gasesc invers in pat (cu piciorusele in locul capului...). L-am urmarit si am vazut ca se misca singurel asa ca o rama pana ajunge invers....ufff [soricel] . Si al nostru da din manute si picioruse frenetic de vreo saptamana. Il tine cam 30 de minute. Dupa aia ori adoarme ori incepe plansul.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hey, me again  [:)]  [:)]

Eu cu pregatirile sunt cam asa: cam gata curatenia, vreau sa fac oua, pasca si cozonac (aluatul il fac la masina de paine, am o super reteta, daca va intere va dau link), ciorba si friptura de miel si poate niste sarmalute in foi de vita (daca gasesc frunze...)

Vreau si la biserica sa ma impartasesc si eu si bebe...ehe...vreau si la Prohod maine seara...multe vreau.

 

S-a vorbit de pozitiile de somn: fetelor, eu am pus pe Eric pe burtica din primele saptamani. L am urmarit ziua si am vazut ca e totul ok: fie nu si ridica deloc caputzul...fie si l ridica de tot si si l intorcea (nu ramanea cu nasucul in saltea). Pus pe burtica nu se mai trezea de la miscarile manutelor, dormea bine, pozitia in sine facilita si eliminarea gazelor etc. Pt noi au fost numai beneficii si nu, nu mi a fost frica de nimic. Si acum pozitia preferata de somn e tot pe burta.

 

Comy, parca tu ziceai ca te temi de innec cu voma si alte chestii si nu poti deloc sa te relaxezi. Copiii mici au un sistem de aparare instinctual ft ft bun. Ei d-aia au si ciclurile de somn mai scurte, total diferite de ale adultilor: in caz de pericol pe care il resimt sa se trezeasca si sa semnaleze. Nu te teme: pus intr-o parte la somn sau pe burtik - cand vei depasi temerile - pericolul de inec cu voma este redus la minim pt ca pozitia corpului ajuta in sensul asta. Curaj  [flo2]

 

Va las acum, copilul doarme iar eu ma duc inapoi la treaba  [biz]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...