CorinaDani Postat Iulie 11, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 11, 2016 apropos de visinata : mai stie cineva cum se facea florio ? vag imi amintesc ca se facea pornind de la visinata, dar ce se mai adauga ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Iulie 11, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 11, 2016 (editat) Vin rosu si cafea si posibil si altele. Pot cauta reteta in "caietul de prajituri" al mamei. Edit: am gasit, zice asa:1 l vin rosu1/2 l alcoolsirop visineesenta migdale200g cafea (lichid) Eu cred ca se poate inlocui cu visinata si nu stiu ce sa zic despre esenta de migdale. Din pacate mama nu mai este ca sa o intreb. Edit2: Am cautat un pic pe net si cam asta e reteta, cu unele variatii, bineinteles. Editat de Iulie 11, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Iulie 11, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 11, 2016 Eu tocmai am pus alcoolul peste visine azi :)Nu ma omor dupa visinata dar iubesc visinele alcolizate... fac ciocolata cu ele, in general. O nebunie! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.