Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Pinguinii cu lotca pe garlițele Dunarii


Recommended Posts

  • Răspunsuri 753
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Aaaaa...pai sa va zic eu pescaresti.

Am doua lansete si doua undite. Cand si cand ma duc la o pescuiala, insa n-am capturi deosebite la activ. Doar amintiri frumoase, pescuitul pentru mine este un eveniment deosebit.

Imi place sa ma prinda zorii cu undita in mana si lansetele montate. Sa vad aburul cum se ridica de pe apa care, la momentul zorilor, este absolut nemiscata. Sa vad pestele cum se intoarce lenes deasupra apei, evident fara sa manance de la mine micul dejun. Sa beau o cafea si sa fumez o tigara...si gandurile se aud tare in linistea aia.

Imi place sa ma prinda seara pe balta, sa stau la foc si la povesti, sa dorm pe mal invelit pana la gat, printre tantari si oracait de broaste. Iar dimineata urmatoare sa fac ochi in plin soare, obosit de somnul pripit, dar multumit ca dupa o noapte frumoasa, din tinerete [:)]

Cel mai mare peste a nimerit in lanseta mea odata cand vorbeam la telefon. Am tras brusc, am agatat, am simtit ca am prins, pana sa zic pa, telefonul a zburat, nu stiu cum, direct in apa. Nu voiam sa pierd telefonul, nu voiam sa pierd pestele, colegii se uitau la mine si credeau ca m-a apucat strechea, saream, tipam, cu o mana pe lanseta, una in apa . Pana la urma careva m-a inteles, a fugit si mi-a luat lanseta din mana, mi-am gasit telefonul si apoi m-am muncit cu pestele. Care avea fenomenala greutate de 1 kg [:-)))]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Neata pinguini

 

Am petrecut o zi faina ieri  [pk] am facut o drumetie de 10 km...pe langa lac, prin padure, coboram si urcam...am facut si 2 pauze mici, ne era sete...intai am mancat de pranz (la ora 11  [ph34r]), apoi ne-am pornit la drum...am revenit la locul unde lasasem masina cu trenul, iar apoi ne-am oprit din nou la restaurantul nostru, ca sa mai bem ceva...10 ore am fost plecati...aseara am picat lata.

Al meu mi-a spus ca va fi cald, asa ca m-am imbracat cu pantaloni scurti si bluza fara maneci...noroc ca am luat si un sal la mine...cand am ajuns acolo, inorat si racoare...am imprumutat hanoracul lui din masina, asa ca aratam ca de boda-proste  [:D] imi ajunge pana la genunchi...s-a incalzit insa cand ne plimbam, la un moment dat se facuse chiar ft cald...noroc ca drumul a fost in mare parte prin padure.

 

Noi nu putem sta fara papuci in casa...eu daca merg fara, am picioarele inghetate...Marcia insa umbla doar desculta...si are picioarele fierbinti mereu...eu nu-mi mai bat capul pe tema asta cu ea de ani buni.

 

Am asa un chef de munca  [zirea] 

 

Fleur, fratelo nu asimileaza, indiferent de cat mananca...dupa prima operatie a slabit mult...dupa cea de anul trecut nu a slabit, dar nici nu s-a mai ingrasat...sotul tau poate manca orice, dar sa incerce sa evite alimentele care baloneaza...si condimentele...carne pe gratar, supe sunt ok...de fapt, doctorii i-au spus lui fratelo ca poate incerca orice aliment si vede cum se simte dupa aia...daca ii e bine, poate manca...daca nu, sa-l scoata...el nu mananca salata de ex, dar mananca rosii.

 

Ioana, faina camera de joaca.

 

Miha, drum bun.

 

Yagmur & Turbo, vacanta frumoasa.

 

Mianna, spor la treaba. 

 

O zi faina va doresc ! 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Rufus, ce-am ras cu telefonul si pestele  [:)]

 

Noua ne place sa vizitam, dar sa si lenevim...cum am facut in Vietnam...10 zile alergatura, urmate apoi de leneveala la mare si soare...de fapt mare si umbra, pt ca noi nu stam deloc la soare...ne place sa ne balacim si sa stam apoi la un cocktail pe plaja sau la bar...nu stam la piscina cand mergem la mare, piscina avem si aici...mergem pt apa de mare.

 

In Sicilia, in octombrie, va fi la fel, 5 zile de vizitat si 3 zile la mare si soare  [pk] pfuu, deja ma gandesc la urmatoarea vacanta  [ph34r]

 

Am sunat mai devreme la Swiss, pt insotitor pt Marcia acum in august...sunt niste magari, maresc pretul o data la cateva luni...anul trecut am platit 50 fr pt un drum, in aprilie 60 si acum 70  [zirea] o sa le scriu un e-mail, mi se pare nesimtire ce fac ei.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Frumoase excursii si vacante faceti, Ella!  [pk]

 

Eu stau cu papuci in casa, nu-mi place fara, tot asa, am senzatia de frig/ rece la picioare, chiar si acum, vara... Poate asa m-am invatat, poate mi se trage de la faptul ca-s foarte friguroasa (suport mult mai bine canicula decat gerul), nu stiu...

Fetele umbla si, si... insa sa fiu sincera, le prefer desculte cu picioarele goale, nu in sosete. Unu - pot aluneca mai usor si mi-e teama de diverse cazaturi aiurea si doi - daca sosetele sunt albe, se murdaresc repede pe talpa, daca le taraie continuu pe jos si in timp, nu se mai iau asa usor la spalat, ajungand din albe, la un gri deshis si nu-mi place deloc (si in tonul altui subiect de pe forum: nu-s obsedata de curatenie, incat sa stau sa spal non stop parchetul si gresia, asa ca se mai aduna si praf pe jos)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu si sotul folosim papuci in casa (tip slapi sau flip-flops), insa fii-mea numai cu talpile goale umbla.

monica, ai putea incerca sa cauti sosete inchise la culoare, care au pe talpa niste buburuze sau inimioare antiderapante. sau cipicei de casa, tot asa, cu talpi antiderapante.

varianta mai ciudatica, asa, ar fi pantofiorii speciali pentru piscina/plaja, cei confectionati din plasa textila, cu talpa antiderapanta, gasesti la dechatlon, de exemplu.

fii-mea n-are decat o pereche de sosete albe in garderoba, pentru serbare.

in rest - doar colorate, vreo 15 perechi, am ales special din C&A set de sosete negre cu varful, calcaiul si marginea in culori vesele, vii, pentru ca ma enerveaza si pe mine cum isi schimba nuanta in timp sosetele deschise la culoare, spalate la masina, la temperaturi medii.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salutare pinguini dintr-un colt de tara cu frig si ploaie de nu se mai termina.

Eu cu tupeu m-am imbracat cu blugi trei sferturi si balerini. Am zis ca-i suficient ca am geaca groasa. Da de unde. Am dus fetele la scoala si in cateva minute am simtit frigul.

Asa ca azi pana la pranz am mai comandat un pulovar de lana, niste saluri de lana. Sigur le voi folosi si in plus erau si la jumatate de pret unele. Ei, mai e cineva asa ca mine?

Bine ca la plecarea din ro familionul radea de mine ca am pus geaca de ploaie si un bolero de lana in troler in buzunarul exterior sa le scot repede la nevoie.

 

Si totusi eu nu port papuci in casa. Pe aici unde e gresie e incalzire sub ea si unde-i parchet e cald oricum. De cand eram insarcina cu prima fata nu am mai avut nevoie de papuci in casa. Cred ca s-a imbunatatit circulatia.

 

Monica, fetele mele mai pun uneori in casa mocasini din aceia cu talpa de piele si cu soseta in partea de sus. Se gasesc la H&M si magazine similare.

Mihaela, ma bucur ca pui poze din Delta. Asa apuc si eu sa o vad.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

otilia, din pacate mocasini din aceia se gasesc doar pana la o anumita marime/varsta (parca 30 era marimea cea mai mare). plus ca pe timp de vara nu se pot purta, sunt prea caldurosi/grosi.

Da, au mai avut mocasini din astia si fetele, dar mici fiind. Erau buni, dar de la un moment dat nu am mai vazut marimi mai mari.

Si da, merg doar toamna-iarna de purtat.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am primit un colt de Polonie!!! Multumesc Ella!

 

Mihaela, nu cred sa va placa in Mamaia. Noi am fost anul trecut in Olimp. Hotelul nostru super si plin dar in rest paragina...pana la mare aveam vreo 10 minute si mrrgeam numai printre hoteluri parasite...

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...