Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Spune NU malpraxisului!


Recommended Posts

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Asa, si ce putem face? Daca esti pe masa de operatie si uita doctorul bisturiul in tine, ce puteai face tu sa previi acest lucru? Faptul este consumat. Ca ulterior incerci sa-i faci sa plateasca pe cei care au gresit asta este de la sine inteles....

Ar trebui sa existe sanctiuni pe masura gravitatii faptelor! Nu este normal sa mergi ca pacient intr-un spital de stat si sa-ti distruga viata... dupa care sa nu fie nimeni tras la raspundere!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Anca, multi dintre medicii de la spitalele private sunt cei plecati tot din sistemul de stat, asa ca malpraxisul poate fi oriunde. Faptul ca nasti la o clinica privata nu iti ofera garantie ca totul va fi bine. 

Matusa mea a nascut in spital de stat, dupa o saptamana de travaliu au fortat nasterea si au tras fetita cu forcepsul afara; fata acum are retard mintal si epilepsie. In momentul de fata dr care a asistat-o la nastere, este medic intr-una din cele mai cunoscute clinici private in Cluj. 

Ceea ce inseamna ca noi oricum suntem legati de maini si de picioare.

Nimeni nu iti va putea alina suferinta, si imi pare rau pentru pierderea suferita (ti-am citit povestea pe unul din grupuri).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

eu am vazut de cand a aparut subiectul nou dar nu m-am bagat pentru ca m-am gandit ca nu vor sa il puna la generale din cauze de motive multiple! [:)]  ma rad de expresia mea verbala nu de cazul in spetza.

 

pe de o parte e bine ca medicii sa isi foloseasca asigurarea aia daca o au, pentru ca si ei gresesc cateodata ca tot oameni sunt si ei.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dar de ce te referi doar la malpraxisul din spitalele de stat? Si la privat exista malpraxis! Ce putem face noi cand dai si o groaza de bani, iti iei copilul in coșciug si ti se spune si in fata ca totul se va musamaliza? Cam ce pedeapsa crezi ca mi-ar alina mie sufletul de mama?

nicio pedeapsa dar ai putea face in asa fel ca acel doctor sa nu mai faca aceeasi greseala inca o data.  adica sa dai in judecata .

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...