Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Zacusca-n plapuma din puf de pinguin


Recommended Posts

  • Răspunsuri 802
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Neata pinguini

 

Ioana [:-/] dilema ramane...noi asa facem mereu...o ora pe drum, cam o ora dureaza cumparaturile, iar apoi revenim...mergem la Real , imi place sortimentul lor...luam mereu peşte de la ei, somon sau pastrav...plus cosmetice, care sunt mult mai ieftine decat la noi...si bineinteles bere  [berica]

 

Ne pregatim de plecare, o luam intai pe prietena Marciei de-acasa, lasam fetele la cinema, iar apoi plecam la prieteni...facem putin mai mult de-o ora...e cald si soare, ce-mi place vremea asta...azi e ultima zi cand mai e strandul deschis, mandra zicea ca poate mai da o tura.

 

Maine e liber la scoala in canton la noi, asa ca lucrez si eu de-acasa...joi vin sa ne monteze frigiderul si cuptorul nou, asa ca lucrez iar de-acasa..trebuie sa fac si bagajul, vineri dupa job plecam..mi-au venit si pantalonii de blugi, imi plac..am gasit si bluza, iar ieri mi-am luat si o gentuta rosie in forma de pantaloni  [:D]

 

O zi cu soare va doresc !

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ioana, îmi place titlul [flo2] 

Ella, distracție plăcută azi!

 

Trebuie să fac un pic de curățenie și cumpărături.

Pe la prânz trebuie să vină C acasă. Nu v-am mai spus ieri...Abia pe la 4 a binevoit d-l să-și deschidă telefonul  [zirea]

Trebuie să-l conving pe R să se tundă, măcar un pic. Arată neîngrijit, are bretonul lung până la gură și aceeași lungime la spate. Daca nu vrea să-l scurteze, măcar să-i dea o formă...

Pe C a zis că o tunde tatăl ei 

 

Am emoții eu. Gata, suntem pe ultima sută de metri. Radu are festivitatea la 9, C la 9.30. Cred că ne ducem toți trei la R, după aceea îl las singur si plec la școala Cristinei. 

 

Am treabă multă azi. Sper să le rezolv pe toate. 

Va las, să aveți o zi frumoasă!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bună dimineața!

 

Nici eu nu fac zacuscă, face mama și primim și noi câteva borcane. 

 

Ieri am ieșit din oraș, am fost la Histria (am condus eu până acolo - în amintirea zilelor în care al meu se chinuia cu mine [:)]  când am reluat condusul, pe acolo mergeam). Doar că în Mamaia era o nebunie cruntă (ceva manifestație de bicicliști) iar când ne-am întors seara acasă am mers bară la bară din centru până la noi, nici în sezon nu a fost așa aglomerat (a fost ceva Regată a velierelor, toată lumea mergea în port - lângă noi - să vadă velierele).

 

Ieri am fost și la film, am văzut ultimul film al lui Tom Hanks, făcut după incidentul cu aterizarea forțată pe Hudson a unui avion. Foarte emoționant filmul, eu am și plâns puțin :).

 

Viv_06, uf, tare imatur tatăl copiilor! Cum să-și amenințe propriul copil? Ce crede că obține cu chestia asta?

 

Viviana, cred că există ceva spray repellent pentru pisici. Eu știu, de exemplu, că pisicilor nu le place mirosul de citrice (dacă ai lăsat o coajă de portocală pe lângă pisică, ai văzut cum reacționează), probabil există și ceva repellente pe bază de citrice.

 

Rall, ce harnică ești! Ziceai că e liber peste tot, fals, fals, nimic mai fals  [:D] , ieri mergeam bară la bară pe lângă port, ziceai că se dă ceva gratis  [:D] . Am văzut punga aia de silicon, nu înțeleg la ce e bună? Doar să nu faci mizerie pe blatul de lucru? 

 

Ioana, cum e înapoi la lucru?

 

Nu mai știu cine zicea de mentă, mi-a dat și mie mama mentă într-un ghiveci. Menta ei e în grădină și e foarte ok, a mea în ghiveci am omorât-o într-o săptămână (s-a uscat). Dacă ziceți că nu-s eu de vină, mă simt mai bine  [:)] .

 

Rox, sper să te duci azi la plajă, mâncare poți încropi ceva rapid mâine și poimâine (zic eu), văd că și azi e frumos și nu știu cât mai ține vremea așa.

 

Revin cu niște poze :).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Neatza de la munca! 

 

Aseara zicea prietena mea cand sa plece, ca nu vor sa stea mai mult, ca eu lucrez maine (azi adica). La care eu "si ce e așa deosebit? A fost deosebit azi, ca am fost libera :)))"

 

Vivi ce emoții! Mult succes scolaritei si liceanului! 

 

Mult mult succes tuturor copiilor ce incep maine scoala!  [flo2]

 

Daniela, ati ținut trei pisoi? Sau ultima poza e in oglinda? :)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Miha, deocamdată îi avem pe toți cinci  [fri] . Trebuia să dăm doi, dar comanda pentru unul s-a anulat (domnișoara care voia pisica are prea multe și nu-i mai dă voie tatăl ei să mai ia una). Deci trebuie să ducem unul, nu știm care, săptămâna viitoare. Nu mă întreba ce facem cu restul, că habar nu am. I-aș ține pe toți, dar nu avem cum.

 

În ultima poză sunt fetele: Mica (acum o cheamă Xena, că se bate cu toți :)) și Contesa (pe care mai nou o cheamă și Lizzie :)).

 

Iar pe Leonardo (a.k.a. Sugativă / Mufă / Tarzan) l-am rebotezat (again!), îl cheamă Andy Garcia  [:D] . Asta pentru că am re-văzut de curând Nașul III și Leonardo al nostru are un mers și o privire de șmecheraș, cam ca Andy Garcia în Nașul  [:-)))]  [:-)))] .

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...