danielag Postat Septembrie 13, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2016 Ce dulce e Cezara așa știrbă! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serialbastre Postat Septembrie 13, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2016 Ce greu mai cresc incisivii din fata! Toată vara a fost știrba și cum vorbește repede nu intelege din ce spune. Daniela, sanatate tatălui tău! Viviana, foarte frumoasa școlarita ta! Acus se deschid și porțile facultăților! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Septembrie 13, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2016 Mă laud și eu, mai jos e Alexandra în prima zi de facultate: Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Septembrie 13, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2016 Seri, mulțumesc pentru tatăl meu, o să-i transmit mâine că mulți oameni care nu-l cunosc i-au urat sănătate (și o să-i spun că i-au mai urat mare atenție când se mai suie pe casă ). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi8 Postat Septembrie 13, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2016 Seri, mult succes cu clasa de băieți! Am predat și eu în facultate, în practica, la clase doar de băieți. Erau mai liniștiți decât clasele combinate, unde aveam domnișoare foarte rebele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Septembrie 13, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2016 michelle, pentru pastrama fac asa: cumpar carnea de oaie, pulpa si piept, mai mult pulpa ca lumea se fereste de grasime; o tai bucatele subtiri (1 cm) si o crestez in carouri pe ambele fete; o sarez si pun la macerat (ulei, foarte putin vin- doar pentru acidul care macereaza, nu musai de gust-, usturoi taiat feliute subtiri, ienibahar si cimbru) unde o tin macar 3 zile, in vas de sticla sau pamant, acoperit cu folie, in frigider. Merge si usor afumata, in gratarul ala pe care-l aveti voi (am vazut si aici, ma straduiesc sa rup 120-150 $ sa-mi cumpar unul fain). Si gatitul este esential, ori in tigaie, prajita, folosind grasimea pentru mamaliga, sau la gratar; oricum ar fi, trebuie mancata fierbinte, adica unul cam sta la facut si ceilalti la mancat o sa-i spun sotului retzeta ta. el face (din cite stiu....ca nu stau pe langa el cind o prepara, doar imi arunc cite un ochi)...pune rozmarin proaspat, nu cimbru,si nu l-am vazut punind vin...si nici ienibahar.nmu o facem afumata, doar prajita in tigaie. pana si lui W. ii place. eu nu mancasem niciodata pastrama, dar cand eram in romania 9in urma cu vreo 10 ani), ne-a adus socrul meu de la ploiesti citeva bucati de pastrama ...am ramas marcata de gustul bun, si a invatat si barbate-miu sa faca. aici nu gasim, asa delicatesa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Septembrie 13, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2016 Mă laud și eu, mai jos e Alexandra în prima zi de facultate: http://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_images/master/attachicon.gifAlex.jpgce fericita e! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Septembrie 13, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2016 Rox, Daniela, Corina, multumesc. Am dat mai departe informațiile. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumphitza Postat Septembrie 13, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2016 Seri, mulțumesc pentru tatăl meu, o să-i transmit mâine că mulți oameni care nu-l cunosc i-au urat sănătate (și o să-i spun că i-au mai urat mare atenție când se mai suie pe casă ). Ce curajos tatal tau sa se urce pe casa! Multa sanatate si recuperare rapida! Ii urez si eu multa atentie, da` fara sa se mai suie pe casa! === Frumoasa si fericita Alexandra ta! [il] AMsteRdam cat? [mata] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Septembrie 13, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2016 Strumfi, Michelle, da, e tare fericită [il] , a început cursurile deja de o săptămână (ei au început pe 5 septembrie). De abia aștept să-mi povestească în detaliu cum e. Deocamdată mi-a zis că e impresionată de biblioteca universității. AMR Amsterdam: două săptămâni și un pic (plec pe 29 septembrie). Nici nu v-am mai spus că tata are 68 de ani, și nu stă nici un pic. Eu sigur sunt mai ”ruginită” ca el, că eu stau toată ziua pe scaun. Oricum, la vârsta asta și la distanța de la care a căzut, e de mirare că nu are decât problema la picior (mulțumim Domnului că n-a fost mai rău!). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts