Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Plimbari de toamna pe ghetar


Recommended Posts

Buna dimi. Drum bun si distractie placuta celor care pleaca!

 

Patri a cazut ieri, iar!!  Si s-a lovit rau la gura si are gingia de sus vanata si umflata. Am sunat sa o vada cineva, dar ne-au amanat ptr azi. Dintii de bebel ii cazusera (incisivii centrali), sper numai sa nu fie problema cu cei de adult, care inca nu iesisera [fri]. Asa ca azi la 9 ii sun iar sa imi dea programare sa o vada un dentist. Probabil vom sta acasa, ceea ce nu e rau, ca eu aproape ca mi-am pierdut vocea - spre fericirea Balaurului [:D]. Si am o tuse seaca / care ma dispera.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 791
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Acuma sa trecem la lucururi serioase, lipsite de melancolia frunzelor ruginii.

 

Prima oara am strabatut parcul insotita de 2 kg de urina si tot nu m-am putut abtine sa observ frumusetea aleilor. Char daca clipocitul galbui ma insotea pe aleile pustii.

 

Ieri am fost cu odrasla si am facut o parte dintre analize. La plecare auzind domnisoara mea ca are programare in timpul orelor de laborator pe care nu vrea cu niciun pret sa le piarda si-a pierdut ea cumpatul si a dat dovada de ceva  proasta crestere rastindu-se putintel, asa in public de parca toti ar trebui sa stea la dispozitia dansei.

 

Of course ca nu am comentat decat ca acolo e spital si sunt oameni bolnavi care nu au nicio obligatie sa-i asculte peroratiile.

 

Inainte de plecare, pe hol, o opreste asistenta si ii spune de fata cu mine ca daca era mama ei ar fi plesnit-o peste gura.

 

Dimineata, i-am dus pipiul aceleasi asistente intelepte care din nou mi-a explicat cum sta treaba cu dosul de palma.

Pentru ca o sa ma mai intalnesc cu ea saptamana asta, i-am explicat doar ca educatia mea nu imi permite sa ma manifest astfel in public doar pentru a da satisfactie unora si altora.

 

Curios este faptul ca nici nu mi-a fost rusine de intamplare si nici nu m-am suparat. 

Cred ca toamna asta e de vina. [:)]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pff, viv, chiar ca ai fost calma la faza cu asistenta.

recuperare rapida bolnaviorilor si accidentatilor.

 

am o dilema : ati vazut/gasit pe undeva sosete de bumbac pentru copii, care sa NU aiba acea nesuferita cusatura de la varful sosetei ?

am ametit cautand in magazinele care imi ies in cale; desi pentru adulti exista bine-merci sosete "fara cusatura" (exista, insa este foarte plata, nu te deranjeaza in incaltari), iata ca pentru copii nu s-a gandit nimeni sa faca astfel de sosete, cu atat mai mult cu cat pielea copiilor e mult mai fina/subtire.

fii-mea nu mai suporta cusatura sosetelor de bumbac, spune ca o deranjeaza la degetul mic, a ajuns sa-si puna sosetele pe dos, in felul acesta cusatura e pe exterior si nu o mai freaca direct pe piele.

stiu, as putea sa-i dau sosete din dres, dar nu-i plac pentru ca transpira piciorul in ele, aluneca cu ele pe parchet.

nu ii pot lua sosete de dama fara cusaturi, pentru ca marimile incep de la 36, iar fii-mea poarta la picior un 34-35 (depinde de model/calapod).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bun găsit la capitol nou!

 

Ioana, sper sa nu fie afectata dantura permanenta. Iar ție să-ți revină vocea repede. [flo2]

 

Și eu ma duc cu C la dentist la 4. Pana atunci trebuie sa calc, am un morman de bluze și fuste și chestii de școală ptr C și cămăși ptr taică-su. Am amânat cat am putut dar acum trebuie...

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Și sa ma laud  ce bărbat am. Aseară a pus conopida la otet [:)]

Eu nu pregătesc nimic ptr iarna ptr ca pune soacra și mama de toate. Dar a vrut el să-și pună conopida singur. A luat rețetă de pe net ...și parca vad ca arunca tot.

 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...