Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce parere aveti...?


Recommended Posts

Ce parere aveti despre diferentele dintre cei doi in ceea ce priveste studiile? Pot totusi sa duca la ceva bun? Conteaza "gura lumii"? Cum poti sa mai gandesti cu mintea ta si sa incerci sa vezi daca acela e un om care te-ar putea face fericita, atunci cand ti se spune in continuu asa : "N-are studii, nu e bun. Intr-o zi se vor vedea diferentele astea, va fi complexat etc...." ? Poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu zic ca n-ar trebui sa conteze... ma gandesc insa la orgoliul masculin, care apare poate chiar la prima cearta cand aveti pareri diferite, si o sa-ti reproseze ca te crezi mai desteapta din cauza diplomei. Trebuie discutat de la inceput treaba asta, explica-i ca pe tine nu te intereseaza daca el a facut 12,16,18 ani de scoala, in relatie nu conteaza pregatirea profesionala, asta tine strict de job, acasa sunteti doua persoane la acelasi nivel, si gata. Si daca ti se pare ca il deranjeaza ca n-are atatea scoli, fa-l sa se simta bine, iesiti impreuna, fii mandra de el, ca doar majoritatea calitatilor umane nu prea au de-a face cu studiile univ. Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) [url="http://cards.webshots.com/invite/pickup/132151376FICi/album/559662607HquaFl"]poze[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97022&whichpage=1"] Totul despre alaptat![/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mai, ce sa zic, cred ca lumea nu vorbese chiar asa, de flori de mar. stiu ei ce stiu, din experiente se invata. probabil sunt probleme in cuplu daca unul are studii superioare si celalalt nu. mai ales daca barbatul nu are studii. depinde de la caz la caz. daca cel care nu are facultate, sa zicem, e un om bun si destept si nu a facut studii superioare din nush ce motiv, are parintii saraci, nu si-a permis sau a avut probleme in viata sau mai stiu eu ce, dar capacitate are, e ok. dar sa te indragosesti nebuneste tu, medic, sa zicem, de un tractorist, asta nu mai e ok... [alcool] cand se va mai linisti dragostea, incepi sa-l vezi cu alti oki. plus ca anturajul te poate influenta.
Ramonika [amoras] si pisicile [url="http://www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/"]Vladutz[/url][pis] [url="http://www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/"]Bubulina[/url][pis] [url="http://www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/"]Maritza[/url][pis] [url="http://www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/"]Fulgushor[/url][pis]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

De acord cu Ramonika. Insa depinde foarte foarte mult de cei doi. Ce fel de om este el, cat de mult conteaza asta pentru amandoi, cat de mult 'ii doare' de gura lumii si cat de solida este relatia pe care o au.
Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.
[url="http://www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/"]prajituresc[/url] si [url="http://www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/"]bucataresc[/url]
Mrs. Perfect for more than 1 year
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In teorie parerea mea despre diferentele de genul asta este ca nu functioneaza. Din punctul meu de vedere un profesor universitar nu va face niciodata casa buna cu un strungar necalificat, de exemplu. Pur si simplu pentru ca nu vor avea niciodata interese comune. La inceput e totul roz si frumos, dar dupa ce trece patima de indragosteala? Dupa ce incepe traiul zilnic cu bune si rele? Ce faci cand unul vrea sa se uite la Discovery, si celalalt la Taraf TV? Sau cand unul vrea sa se duca intr-o seara la opera sau la un concert, iar celalalt vrea doar sa stea sa sparga seminte in spatele blocului? Acum bineinteles ca depinde foarte mult de la caz la caz, de cat de mare e diferenta. Eu am dat un exemplu extrem. In general sfatul meu ar fi sa lasi deoparte gura lumii, si sa te gandesti ce-ti spune tie inima. Stai un pic si analizeaza ce o sa se intample dupa 1 an 2. Cum crezi TU ca o sa evolueze relatia voastra? Banuiesc ca e destul de greu, cand toata lumea iti baga in cap constant aceeasi idee. Nu lumea o sa traiasca cu el, ci tu! Incearca sa fii cat poti de obiectiva... Kya [gravi] cu [baietel] Victor [URL="http://bd.lilypie.com/1PSlp3.png"]A inceput o mare dragoste[/URL] ------------------------- God didn't bring me this far, to leave me here!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by Ramonika
daca cel care nu are facultate, sa zicem, e un om bun si destept si nu a facut studii superioare din nush ce motiv, are parintii saraci, nu si-a permis sau a avut probleme in viata sau mai stiu eu ce, dar capacitate are, e ok.
Ramonika [amoras] si pisicile [url="http://www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/"]Vladutz[/url][pis] [url="http://www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/"]Bubulina[/url][pis] [url="http://www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/"]Maritza[/url][pis] [url="http://www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/"]Fulgushor[/url][pis]
Multumesc pt mesaje! Ma refer la o persoana asa cum a descris-o Ramonika mai sus....Si e unul care nu pare deloc complexat de faptul ca nu are studii... Am zis "Nu pare" pentru ca nu consider ca-l cunosc indeajuns... Multumesc pentru eventualele raspunsuri. Eu astept si niste exemple (pozitive sau negative), daca se poate... Poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Asta vroiam sa mai spun si eu: daca nu a facut facultatea dintr-un motiv bine intemeiat (sarac, boala, sau situatia a fost de asa natura incat nu i-a permis), dar baiatul are intentia sa invete, atunci probabil a fost si putin autodidact, si diferenta nu e atat de mare. In fond si la urma urmei hartia conteaza mai putin. Daca nu e complexat de lipsa studiilor, iar e bine. Cunoaste-l doar mai bine, ca sa stii sigur. Si am si un exemplu pozitiv: el facultate, ea doar liceu. Sunt casatoriti de vreo 25 de ani, au un baiat mare. Este o familie model, se inteleg nemaipomenit, se respecta foarte frumos, au o casa minunata. Ea este o femeie de milioane, de o finete si eleganta rar intalnite. Este mai stilata decat muuulte alte licentiate! Cand s-au casatorit mama lui a fost total contra, mereu ii reprosa ca ia una fara studii, nu a acceptat-o si a incercat sa-i faca viata un cosmar. Dar au trecut amandoi peste asta si si-au intemeiat o familie de la care multi ar avea de invatat! Deci se poate! Dar depinde de la persoana la persoana. Kya [gravi] cu [baietel] Victor [URL="http://bd.lilypie.com/1PSlp3.png"]A inceput o mare dragoste[/URL] ------------------------- God didn't bring me this far, to leave me here!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Te-ai uitat cumva la emisiunea "santier in lucru" , de pe prima tv? Este acolo un cuplu , ea asistent universitar la constructii , are vreo 27 de ani , el student in clasa a 11-a , are vreo 21 de ani . Cand a fost intrebata ea ce ar spune daca prietenii i-ar critica iubitul , ca nu are scoala , samd a zis ca prietenii ei nu ar face vreodata asa ceva , iar daca ar face-o inseamna ca nu sunt prieteni adevarati. Ca nu conteaza ce studii si ce note are atata timp cat el este perfect pt. ea . Eu nu ma vad intr-o atfel de relatie , d exemplu , dar dupa cum vezi se poate si se poate sa fie totul roz ;) http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu studiile conteaza intr-o relatie ci principiile de viata asemanatoare. Studiile se pot face pe parcurs dupa ce cuplul se incheagha. Facultatile sunt deschise pt oricine vrea sa-si continue studiile, asa ca nu vad care ar fi problema. Ce spune lumea? Pey ce conteaza, atata timp cat voi sunteti ok, aveti o relatie frumoasa si vreti sa traiti impreuna. Nu scrie pe fruntea nimanui ca are doar liceu sau ca si-a dat doctoratul. Stiu o gramada de persoane cu doua facultati care au ajuns la 35 ani fara sa aiba o familie. Eu si sotul meu ne-am cunoscut de f tineri. Eu aveam 19, el 23. Ne-am mutat impreuna intr-o luna jumate si atunci nici unul din noi nu avea mai mult decat liceul. Suntem de 7 ani impreuna si am reusit sa ne continuam si studiile, sa ne casatorim si sa avem si o minunatie de printesa de un an. Eu am crescut cu parintii divortati si de cand ma stiu mi-am dorit sa am o familie a mea in primul rand. Asa am gandit mereu. Cand ai familia langa tine esti in stare de f multe lucruri pt ca ai pentru cine sa le faci. "Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...