Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Despre FIV cu ovocite donate


adri_d

Recommended Posts

Buna tuturor,

Sunt noua pe acest forum si noua in ''lumea'' fertilizarii in vitro. De curand, mi s-a confirmat pentru a doua oara ca ar fi nevoie de un miracol sa am un copil pe cale naturala. 

Eu, 40 de ani luna viitoare, AMH=0.01, FSH acum un an 30.7 care a scazut intr-un an pana la 15 si ceva. Am citit mult despre infertilitate si despre cazuri de femei care au ramas insarcinate chiar si cu AMH foarte mic si FSH mare. Asa ca am sperat si am facut fel de fel de tratamente naturiste, acupunctura, dieta. Rezultatul dorit nu a aparut insa, si din pacate mai nou imi lipseste menstruatia uneori cate o luna doua si mai am si bufeuri de caldura. Fac in continuare ceva tratament naturist ca sa tin simptomele sub control si incerc sa stau pozitiva si sa reduc stresul de orice fel.

Am inteles ca nu are rost sa ma mai stresez foarte mult cu asta, pentru ca e putin probabil sa se intample pe cale naturala.

Mi s-a recomandat in schimb fertilizarea in vitro cu ovocite donate la clinica Unica din Brno Cehia si as vrea sa stiu mai multe detalii si anume ce anume preia acel copil de la mama purtatoare, daca preia ceva. Am inteles ca genetic va fi legat de donatoare, dar exista ceva care se preia de la mama purtatoare? Biologic vorbind, cat la suta e copilul purtatoarei? Poate ca sunt intrebari puerile dar daca e sa apelez la aceasta procedura mi-ar placea sa stiu ca are ceva si de la mine.:(

Legat de costuri, am vazut ca preturile sunt cam peste tot undeva la 4500 de euro, o suma foarte mare din punctul meu de vedere. Daca nu ramai insarcinata de la prima incercare, cum reusesti sa treci si peste esec si peste faptul ca practic ai pierdut o suma asa de mare? Cred ca ar fi foarte dificil sa mai incerci si a doua oara, si aici ma refer strict la partea financiara.

Si ultima intrebare: exista o limita de varsta pana la care e recomandat sa faci FIV cu ovocite donate? Eu ma gandesc sa mai astept vreo 2 ani, nu de alta dar am nevoie de bani si nu cred ca o sa mi-i faca nimeni cadou :(

Multumesc.

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

    Bine ai venit pe "desprecopii" Adri_d!

    Despre fiv cu ovocite donate ai mai multe detalii despre clinici,preturi,impresii aici

    Donatoarele se aleg in functie de cerintele tale,asemanatoare fizic cu tine,dar pruncii preiau si din ADNul periferic ca doar se hranesc din sangele tau.Alta chestie e ca folosind gigeii sotului va avea si din trasaturile lui.Varsta maxima e cam 49ani,dar depinde de clinica.Alte detalii iti vor da si fetele,daca scrii pe topicul linkuit mai sus.Capul sus si mult succes!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Piscotel, asa cum am spus, Moise mi-a facut toate monitorizarile in conditiile in care stia ca transferurile le faceam la greci si la cehi. Prin urmare, nu are absolut nimic impotriva ca vei face FIV la alta clinica. Poti sa discuti cu dansa si schema de tratament si poti solicita clarificarea oricarei situatii legata de FIV sau a informatiilor care iti sunt furnizate de clinica cu care vei face FIV, daca simti ca ceva nu iti este suficient de clar. Asa ca, discuta cu dansa fara absolut nicio retinere.

Velvet, cutia de taxofit are 40 de pastile.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...