Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cantonament de vara la munte


Recommended Posts

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Ahaha, e super Pepco. Fetita mea a fost cu scoala de 2 ori.

Noua ni s-a dat de fiecare data lista cu ce sa punem.

 

Deja am pus in pungi etichetate hainele pt o zi (chiloti, ciorapi, tot, tot ce trebuie pt o zi). Apoi in plus am mai pus cate o bluza de trening, palarie de soare, papuci, incaltzari de schimb, trusa de toaleta, prosop, pijama.

 

O plasa mare unde sa puna hainele murdare.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand trebuie sa te interesezi unde anume vor fi cazati copiii si daca li se asigura prosoape, sapun, hartie igienica -sa stii daca le pui sau nu in bagaj. Fetita mea a fost anul trecut in tabara la Poiana Brasov, cazare la hotel de 3 stele, conditii foarte ok, curat, confortabil, mancare buna. Caut si postez maine lista cu necesarul, ne-a fost trimisa de catre organizatorii taberei. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Referitor la haine: fiica mea a fost anul trecut in cantonament cu echipa de baschet, la mare. I-am pus si eu, ca mcoca, pentru fiecare zi cate un set de hainute (chiloti, sosete, pantaloni scurti, tricou) insa i le-am pus degeaba. Fiind cantonament cu meciuri oficiale trebuia sa mearga in tricoul de prezentare al clubului sau in echipament (cand avea meci). Asa ca, a mea copila a venit cu toate hainele curate (mai putin chilotii si sosetele, pe alea le-a schimbat zilnic). A folosit o pereche de pantaloni scurit de blugi (rezistenti, domnule, si tin la jeg [:)] ). Noroc ca, antrenorii aranjasera deja cu hotelul sa le spele echipamentele si tricourile oficiale, altfel nu stiu cum ar fi mirosit bietii copii.

In rest, a avut 2 perechi de adidasi, un hanorac si o pereche de colanti lungi (care nu au fost folosite), gel de dus, crema de soare, costum de baie, prosop de plaja si papuci, sapca (asta este foarte importanta). De deodorant ea inca nu are nevoie, pe cap o spal la saptamana (deci nu i-am pus sampon), tantarilor nu le place sangele ei (deci fara lotiune).

Medicamente ne-au spus sa nu punem deoarece sunt "dotati" ei cu tot ce trebuie iar la teren erau ambulantele obligatorii la competitii.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...