Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum se obtine clexane compensat %


Recommended Posts

Buna . Am fost la medicul de familie care nu vrea sa_mi dea Clexane compensat. Mi_a spus ca trebuie sa iau scrisoare medicala de la ginecolog dupa care sa ma duc eu cu scrisoarea la casa de sanatate sa_mi schimbe statutul de gravida. Oare ginecologul o sa mi dea scrisoarea medicala? Trebuie sa ma duc eu personal la casa de sanatate sa mi schimbe statulul in gravids? Voi cum a ti procedat? Eu sunt din Bucuresti. Ms.

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Am mers la hematolog de la care am luat scrisoare medicală + rețeta de Clexane, cu ea am luat la farmacie compensate cam la jumate de preț (nu țin minte sigur)figuram ca angajata - nu gravida, am dus copie de la scrisoare la dr. de familie si de la a 2-a rețeta data de data asta de dr. de familie s-a compensat un procentaj mai mare, plătesc lunar 50 lei cu statutul de gravida. Nu am ajuns la nici o casa de sanatate. Statul de gravida s-a schimbat din a doua luna din câte deduc eu.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am mers la hematolog la 5 săptămâni, mi-a dat rețetă si scrisoarea medicala si nu a trebuit sa merg la casa de sănătate, nu stiu sa va spun exact ce a trecut in rețetă, dar am mai plătit doar 2 lei. Au mai scris si alte fete ca au obtinut greu reteta pt clexane si nu au primit gratuit decat dupa 3-4 luni de sarcină, nu înteleg de ce e asa strict in bucuresti, la noi e f simplu de obținut.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...