Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cipru - recomandari de vacanta


Recommended Posts

  • Administrators

O colega de forum m-a rugat sa ii dau niste recomandari pentru alegerea unor hoteluri in Cipru si o fac cu mare placere si in cunostinta de cauza pentru ca sunt aici de 7 ani deci cunosc multe detalii.

 

Am sa adun insa recomndarile mele aici  - la topic pe forum pentru a oferi si altora sansa de a le citi dar si altora posibiltiatea de a adauga din experienta lor in Cipru,

 

 

 Am gasit niste hoteluri care imi plac, insa sunt in zona Limasol, despre care am citit ca nu este prea buna pentru plaja. Insa acolo am gasit sa satisfac doleantelor baietilor tenismeni..:))) Pe de alta parte, asta nu ar fi prea important pt ca noua ne place sa inchiriem masina si sa exploram, sa incercam o alta plaja in fiecare zi.

 

Asadar - 

 

1. Pentru plaje cu nisip - cele mai multe se gasesc in zona AYIA NAPA. Insa zona este paradisul tinerilor, cu muzica la maxim, cluburi imense si zgomotoase, inghesuiala etc. (aici ghidul Ayia Napa)

 

Plajele din Aya Napa.

 

2. Si in Limassol exista Plaje cu nisic, atmosfera este insa mai linistita - acolo este insa si celebrul clug Guava (pe plaja) unde sunt petreceri pe care adolescentii si tinerii le adora. 

In Limassol cunosc un singur hotel - am stat cu prietenii de un Paste si a fost cea mai fantastica mancare pe care am mancat-o in viata mea. Hotel Amathus.

 

3. Cunosc cel mai bine Paphos-ul - pe care il iubesc. Paphos este mult mai traditional, mai lent, mai aparte si mai 'grecesc'.

 

Exista hoteluri cu plaja proprie - de nisip - froarte faine - iti recomand Alexander the Great  - situat perfect in centru - la plaja si bulevard.

Imi place si Almyra - are si spa - la fel de bine pozitionat  central  - si servicii perfecte plus o bucatarie cu sefi renumiti. Hotel Almyra

 

In zona Coral Bay (unde locuiesc eu) - adica cam la 5 km de Paphos  - sunt hoteluri faine - iti recomand cu drag Coral Beach Hotel - plaja cu nisip, activitati marine, restaurante faine si taverne in preajma.

 

In primul rand deci trebuie sa te decizi in ce zona preferi - Larnaca, Limasol sau Paphos. Eu ador zona Paphos. Sa imi spui ce alegi.

 

cu drag,

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu am fost cu mandra mea in Ayia Napa, hotelul a fost super, plaja faina...am luat all inclusive si bine am facut...aveau cocktail-uri ft ft bune, care insa erau scumpe altfel (10 euro)...am facut excursie cu catamaramul..si am fost si la aquapark, chiar de 2 ori...hotelul a fost unul linistit...la masa veneau chelnerii sa te serveasca, ersu ft atenti..nu mai stiu insa numele, dar pot sa-l aflu.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...