Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici fara ajutor


Recommended Posts

Buna mamicilor, Vorbind si cu alte mame m-am hotarat sa incep acest subiect caci se pare ca e o problema generala. Desi copii nostri au tati, ei nu se implica. Al meu, cel putin, daca nu il rog eu, din proprie initiativa nu sta singur cu fata mea mai mult de 5 minute. Voi ce spuneti? Va ajuta sotul vostru?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

problema cu acest subiect e ca nu ar trebui sa existe[xx(] Dar din pacate sunt tatici care nu ajuta cu nimic, nu se implica. Pt ei toata joaca de- mama si tata inseamna actul sexual cand si-au conceput copiii, cateva vizite obligatorii la dr sa-si vada copilul la ecograf si in rest daca aduc bani in casa sunt convinsi ca au facut TOT pt acel copil. Al meu asa era cat eram casatoriti. Acum ii ia odata la 2 sapt. si efectiv nu stie cum sa-i abordeze, cum sa se joace cu ei. Nici copiii nu merg cu placere acolo, se intorc agitati, nervosi, mai ales ca se si plictisesc... Ceea ce poti face tu este sa nu te pierzi in rutina zilnica. Daca el nu vrea sa stea cu fata, e o.k. insa macar implica-l in muncile casei, sa ai tu destul timp sa te ocupi de fata. Daca comenteaza, spune-i ca n-are decat sa se joace el cu fata pana iti faci tu treburile. Iesiti mult impreuna toti trei, conteaza si asta. O plimbare in parc, la zoo, un film pt copii la cinema daca fata e destul de maricica, un teatru de papusi- astea ar trebui sa fie saptamanale!!! Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) [url="http://cards.webshots.com/invite/pickup/132151376FICi/album/559662607HquaFl"]poze[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97022&whichpage=1"] Totul despre alaptat![/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mersi de raspuns. Imi pare rau ca nu mai sunteti impreuna, sau eu cel putin asa am inteles din mesajul tau. Sotul meu nu pot sa zic ca nu face daca ii spun eu. Dar vreau sa vad ca o face din proprie initiativa, nu ca ii cer eu, din obligatie. Nu l-am auzit niciodata zicand stau eu cu fata, du-te la cumparaturi sau iesi cu fetele la o cafea, etc. E-adevarat, lucra pana tarziu, dar sunt si weekenduri. Doar daca spun eu.Intelegi?Si daca incepe sa planga, mai intai se uita la mine si apoi daca vede ca nu ma duc eu se duce el,altfel... Fata e mica, are luni, mai vine cu noi in parc cand vine mai devreme de la lucru. Acolo sta cu ea ca se mandreste, e multa lume.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt una din fericite: din momentul in care s-a nascut fetita mea si pana acum sotul meu s-a purtat de nota 10. In primele 2 saptamani ima facea pana si mancare pe care mi-o aducea la pat gata taiata, doar sa o bag in gura (asta in conditiile in care noi locuim cu parintii lui si toata lumea se astepta ca soacra mea sa preia treburilegospodariei-ceea ce nu s-a intamplat. Problema mea este ca bunicii nu se implica de loc. De 4 luni si jumatate de cand am nascut nu am avut o zi sau o jumatate de zi pentru noi, sa iesim la un restaurant sau la un suc cu prietenii deoarece bunicii prefera sa se relaxeze la televizor decat sa stea cu nepoata.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lorika, felicitari. Cand te plictisesti de el sa mi-l imprumuti si mie.[:D] Fata mea tocmai a venit de la bunica ei(mama mea)unde a stat 4 zile.Noi nu stam impreuna cu parintii, de aceea poate imi este mai greu.Eu sunt singura toata ziua.A fost o binecuvantare faptul ca mi-a luat-o zilele astea.Am avut si eu timp sa-mi randui casa.Mi-ar fi tinut-o mai mult dar nu am mai putut eu sta fara ea. Toata stima pentru sotul tau si sa-l rasplatesti cum se cuvine pentru efort.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lorikay, dar le-ati ceruti parintilor sa se implice? Teodora, da, noi am divortat, si de atunci am mai mult timp pt mine si pt copii, sunt libera sa fac ce vreau, mi-am schimbat ordinea prioritatilor, si nu ma enervez ca nu ma pot baza pe omul de langa mine. Mare diferenta nu e, ca si inainte ma desurcam fara el. Am invatat ca nu e sfarsitul lumii sa merg la hipermarket cu doi copii mici, incerc sa-i organizez in asa fel, sa nu ma traga inapoi, ba dimpotriva, mai imi dau si cate o mana de ajutor. Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) [url="http://cards.webshots.com/invite/pickup/132151376FICi/album/559662607HquaFl"]poze[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97022&whichpage=1"] Totul despre alaptat![/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari si tie Gabi ca ai avut taria sa faci pasul acesta. Da, adevarul este ca nu ma pot baza pe el. Mai auzeam cate unele ca mai primeau si bataie si stateau impreuna pentru copii. Nu este cazul meu, cel putin ma respecta(zic eu) dar mi se pare cea mai mare prostie sa ramai impreuna pt copii. Si copii aia ce vad? Numai cearta si scandal. Nu mi se pare normal, daca nu te mai intelegi este firesc sa te desparti. Cred ca a vazut ce am scris pe net ca azi s-a intrecut pe el. A stat vreo ora cu fata, s-a jucat cu ea, am fost impreuna la plimbare si a facut curat si in bucatarie. Ce-i drept a venit mai repede si de la lucru. Sa dea domnul sa mai fie zile de-astea. Va pup si...noapte buna.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

al meu s-ar implica el, da' e cam nepriceput. Bb e destul de energica, si el se poarta cu ea de parca e casanta: sa nu atinga nimic, sa nu alerge, sa nu sara.....[xx(] Asa ca, daca ii las impreuna citeva minute, copilul isi exprima nemultumirea clar. Cind sintem toti trei, se joaca frumos. Da' sa fiu si eu acolo. Elise & [url="http://i177.photobucket.com/albums/w214/bblisa/63.jpg"]BBLisa[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Teodora, ce bine ca a stat azi, sper sa o tina tot asa. Lauda-l cind sta cu fata, spune-i mereu ca pt copil parintii sint universul lui, are nevoie si de mami si de tati in egala masura. Eu sint o norocoasa as zice, l-am implicat de la inceput -mai precis inca de cind eram gravida si l-am carat cu mine si la cursuri prenatale, a asistat si la nastere, i-a taiat cordonul ombilical. E topit dupa bebelina, uneori vine de la servici si il vad ca dupa ce maninca ia carucioriul si dispare cu ea vreo ora. Stie ca am si eu nevoie de cite o pauza. Sintem in continuu noi trei, o ducem cu noi peste tot, nu am nici un ajutor de la parinti sau altcineva (ei sint toti in Ro). Spune-i sotului sa profite de perioada asta cit sint mici, ei cresc asa de repede... numai asa se va stabili o legatura frumoasa intre tata si fiica daca se implica inca de la inceput. Copiii au atita nevoie de atentie si de iubirea noastra.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hmmmm...fetelor, sunteti convinse ca nu ati gresit deloc? Tatal trebuie implicat de la inceput, baitele se fac impreuna (seara la 9, tot il prinzi), un biberon preparat, un pampers schimbat...orice ajutor cat de mic conteaza. Uneori suntem prea posesive in cresterea copilului,ne temem sa-l implicam pe tatic sau refuzam ajutorul bunicilor. Asa ca...schimbati tactica... incepem cu baita, poate face si poze copilului...apoi plecati la o cafea cu o prietena sau , de ce nu, la o ora de aerobic, doar mami tb sa fie in forma si sa schimbe...peisajul, sa se mai deconecteze putin.[flo] P.S.: il gaseam exasperat dupa ce il lasam cu 2 copii pt ora de aerobic (in 5-10 min eram acasa dupa terminarea orei). Il intrebam :cum , n-ai facut nimic intre timp? Raspuns : crezi ca pot, cu 2 copii pe cap?"[:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...