Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna,

 

Vin cu o rugamintea adresata celor care, poate, locuiesc in zona Neustadt.

Pe 6 si 19 iunie, nepotelul meu va trece prin 2 operatii pe coloana vertebrala la Schoen Klinik Neustadt. Operatii foarte complicate, cu risc mare...cu sperante mari. Daca nu va avea aceste operatii va paraliza, totodata exista un risc enorm de paralizie in timpul operatiei...dar exista si o sansa.

Dar asta e alta poveste, lunga, trista ....implica sistemul medical romanesc, implica marile "somitati" din lumea medicala romaneasca...si nu mai are sens.

 

Care este rugamintea: vor sta in spital o luna, o luna si ceva: copilul si mama. Tatal vine la fiecare operatie si sta cateva zile in functie de cum decurg lucrurile. Va rog, daca stiti, sa imi recomandati o pensiune, un loc de cazare ok si cu preturi rezonabile. Copilul vine pe formularul acela special, sora are cheltuielile asigurate de o fundatie, cumnatul trebuie sa isi sustina singur cheltuielile de transport si cazare.

 

Vreau sa subliniez ca nu solicitam ajutor financiar, doar o recomandare, o indrumare, pentru ca fiecare banut in plus sau in minus conteaza, suntem oameni normali, cu salarii normale. In urma cu cativa ani au fost nevoiti sa plateasca in spital de stat, 50 000 euro pentru o operatie si o proteza care l-au adus in punctul in care e acum. Au fost ani in sir eforturi financiare enorme si de aceea am spus ca fiecare banut dat in plus sau salvat, conteaza.

 

Totodata, daca cineva locuieste in zona si in acea perioada ar putea sa treaca din cand in cand pe la spital....nu as avea cuvinte sa va multumesc. Ei nu stiu germana si nici engleza bine. Vor fi singuri in spital, intr-o alta tara si ma gandesc ca o vorba buna, o strangere de mana i-ar sustine psihic enorm.

 

 

 

Va multumesc mult !

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

din pacate si de mine e foarte departe :(

 

cazarea pare destul de scumpa pentru ca e foarte aproape de plaja si e zona turistica. Cum merge tatal? Cu masina sau avionul? Cat de aproape trebuie sa fie cazarea de spital?

 

daca cauti pe airbnb in zona iti arata si pe harta ce cazari disponibile ar fi. Am vazut si cu 38 pe noapte ceva si in jur de 50 pe noapte mai multe.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Vor merge cu avionul pana in Hamburg si de acolo urmeaza sa rezolvam transferul cu o masina, copilul fiind in scaun cu rotile pentru ca de 4 luni nu isi mai coordoneaza un picior. Are si dureri de coloana, nu este transportabil ca orice om sanatos.

Cazarea ar fi ideal sa fie in Neustadt, dar asa cum spui si tu, selina, e zona turistica. Nu stiu in jurul orasului ce se gaseste si cum e cu transportul.

 

Dar ma voi uita si pe airbnb, multumesc pentru sugestie !

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...