andacos Publicat Iulie 6, 2017 Raport Distribuie Publicat Iulie 6, 2017 Am ajuns la cap.100,capitol cu greutate ,deci va invit la ceva racoritor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Iulie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2017 Bine mai arata limonada aia...daca as picura si nitica tequila (m-am aprovizionat de la duty free in weekend) ar fi perfect! Eu am in plan niste copane de pui la gratar sa mearga linga mazarea executata ieri si vreau sa fac niste pork fried rice (asta daca isi aduce aminte feciorul mic sa imi porneasca masina de facut orez ca ieri a uitat! Simbata am musafiri si trebuie sa muncesc creierasul sa fac chestii multe si vegetariene (sotul amicei mele e Hindu). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iulie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2017 limonada o fi in pahare? ca mie in sticla imi pare a fi limoncello! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iulie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2017 eu am facut ieri sarmalutele in foi de vita inspirate de aici. saptamana asta nici ca mai gatesc, am luat caise pentru gem dar nu-s chiar foarte coapte asa ca le mai las putin. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Postat Iulie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2017 Eu am facut o ciorba de fasole verde si o tocana de cartofi (cu salata de sfecla rosie). Cum suntem parinti singuri acasa, ne ajunge vreo 3 zile la pranz. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Iulie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2017 limonada o fi in pahare? ca mie in sticla imi pare a fi limoncello! Am ochit sticla de limoncello (am ochi bun pentru "booze") dar imi dadea cu minus la marimea paharelor si culoarea continutului :) :) :) :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iulie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2017 Deci am stabilit, paharele cu limonada sunt doar decoy :))) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Iulie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2017 Eu cred ca e limoada cu picaturi de limoncello. Spun picaturi ca sa nu ma necajeasca constiinta. [il] Baga reteta, Marius ! Mi se va coace coacazea neagra in curind. seara asta fac cartofi noi la aburi cu brinza alba cu verdeata (e o specialitate de aici din regiune - sarasson) cu ceva peste afumat pe linga. Si salata verde. Nici nu vreau sa ma apropii de cuptor si de plita din cauza caldurii de afara. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Iulie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2017 Coacazele se spala se selecteaza si se baga in blender vertical pana se face o crema groasa. Aceasta se trece prin sita ca sa ramana curata fara coji si alteleApoi se pune zahar dupa gust - mai mult totusi ca ele au un gust puternic si relativ acru specific si se amesteca bine de totSeparat se bate frisca din smantanaSe amesteca cele doua ( e bine sa se lase o parte din frisca la sfarsit pt ornare)Amestecul se da la masina sau congelator si gata. La masina dureaza 15-20 minute maximE mai simpluCantitati folositeCoacaze boabe - 750 grFrisca dinn smantana - 400 grZahar - pe gustul fiecaruia - am folosit aproximativ 250 gr Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Iulie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2017 Ma enervati cu coacazele...arata intr-un mare fel!!!!Eu am doar niste amarite de blueberries care nu se compara la gust cu o coacaza adevarata! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts