Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce gatim astazi? Cap.100


Recommended Posts

  • Răspunsuri 828
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Bine mai arata limonada aia...daca as picura si nitica tequila (m-am aprovizionat de la duty free in weekend) ar fi perfect!

 

Eu am in plan niste copane de pui la gratar sa mearga linga mazarea executata ieri si vreau sa fac niste pork fried rice (asta daca isi aduce aminte feciorul mic sa imi porneasca masina de facut orez  ca ieri a uitat!

 

Simbata am musafiri si trebuie sa muncesc creierasul sa fac chestii multe si vegetariene (sotul amicei mele e Hindu). 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca e limoada cu picaturi de limoncello. Spun picaturi ca sa nu ma necajeasca constiinta. [il]

 

Baga reteta, Marius ! Mi se va coace coacazea neagra in curind.

 

seara asta fac cartofi noi la aburi cu brinza alba cu verdeata (e o specialitate de aici din regiune - sarasson) cu ceva peste afumat pe linga. Si salata verde. 

Nici nu vreau sa ma apropii de cuptor si de plita din cauza caldurii de afara.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Coacazele se spala se selecteaza si se baga in blender vertical pana se face o crema groasa. 
Aceasta se trece prin sita ca sa ramana curata fara coji si altele
Apoi se pune zahar dupa gust - mai mult totusi ca ele au un gust puternic si relativ acru specific si se amesteca bine de tot
Separat se bate frisca din smantana
Se amesteca cele doua ( e bine sa se lase o parte din frisca la sfarsit pt ornare)
Amestecul se da la masina sau congelator si gata. La masina dureaza 15-20 minute maxim
E mai simplu
Cantitati folosite
Coacaze boabe - 750 gr
Frisca dinn smantana - 400 gr
Zahar - pe gustul fiecaruia - am folosit aproximativ 250 gr

 

 

 

post-124994-0-75599100-1499359851_thumb.jpg

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...