Administrators redactor Publicat Noiembrie 6, 2017 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 6, 2017 Aflam din revista CLick ca doamna Macron, care are o silueta de adolescenta de 13 ani - mananca 10 feluri de legume si fructe pe zi - si ca la masa i se pregatesc doar platouri de legume si fructe.In acest timp sotul presedinte al Frantei prefera un condon bleu. Fain... eu nu am un bucatar care sa imi taie platouri de legume asa ca nici silueta ei. In fiecare zi - am cea mai grea dilema pe la ora 10 dimineata - cand ma intreb invariabil: ce gatesc azi... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2017 eu dau platourile de legume si fructe pe un cordon bleu, oricand! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 6, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2017 Ceea ce ne duce la intrebarea: cum se face un condon bleu? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2017 Simplu.Cordon bleu e un snitel umplut cu cascaval si jambon.Cordon-bleu - termenul desemneaza un chef emerit - cel mai tare dintre chefs. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2017 (editat) Ceea ce ne duce la intrebarea: cum se face un condon bleu? Cordon bleu se face din snitel(pui sau porc,nu stiu exact sa spun ce contine reteta originala,adica daca are carne de por sau pui,eu am mincat ambele variante),cascaval si sunca(gen de Praga),prajit in baie de ulei! Cascavalul se topeste acolo in mijloc...ei,hai ca mi-e foame deja!!!! [pofticios] Editat de Noiembrie 6, 2017 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 6, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2017 si cu ce il legam ca sa stea? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2017 Cu o scobitoare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Noiembrie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2017 Cu o scobitoare. [:-)))] [:-)))] Nu are f mult de lucru bucatarul asta. Niste legume taiate [:-)))] , dar niste branzeturi din astea frantuzesti si niste vin nu servesc ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Noiembrie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2017 Daaaaa, asta e problema, bucatarul care sa taie legumele si fructele.Se numeste salata :)))) le iei, le rupi, le tai sau le arunci in bol asa, in fctie de tipul de leguma.:)))))Daca mananci echilibrat, branzeturile si vinul nu sunt o problema....si sport, da, si asta e important :)) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aminna Postat Noiembrie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2017 Ceea ce ne duce la intrebarea: cum se face un condon bleu? bine ca nu-i condom [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.