Administrators redactor Publicat Noiembrie 9, 2017 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 9, 2017 Acum e avea vreme din an cand merita sa facem niste puree ... la masa, pe langa o bucata de carnita.Dar - pentru ca pureul de cartofi e asa de banal (si copilul meu nu il accepta - desi eu il ador) - m-am hotarat sa incerc un puree de telina (ca tot am vazut ca un concurent a impresionat la Master Chef cu asta ...) Am cumparat o telina si m-am documentat. deci asa voi faceti aceeasi reteta sau mai adaugati ceva?Astept sfaturi pentru ca trebuie sa iasa bine... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 9, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2017 da, raportez - l-am facut si a fost succes. Dar pentru ca mi se parea un pic cam fara nici un gust am presarat pe el branza feta sfaramata si bucatele de jalapeno.Si a iesit cu mai multa personalitate. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.