mihaela_s Postat Noiembrie 10, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 10, 2017 Nuuuu. Paine prajita frecata cu usturoi si untura. ah da, asta e minunata! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Noiembrie 13, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2017 Untura pe paine n-am mancat niciodata, nici ai mei nu mananca, nici n-am auzit prin vecini! Mancam jumari cu covrigi si muraturi langa, sau cu mamaliga sin ceapa rosie. Salivez deja! Mai am o luna pana taiem porcul!Carne la garnita, fac si acum neafumata, prajim muschiul si costita in baie de untura, le punem in vas si turnam untura fierbinte deasupra. De afumat afumam carnatii, oasele, sira de porc, imi fac muschi de porc afumat, pe post de mezel, e demential! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 13, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2017 A propos de untura pe piine au si nemtii,in restaurante,iarna ,se pune pe mese untura si bagheta,untura este cu bucatele de ceapa orin ea Sau Mar. Cred da am si eu orin frigider o cutiuta cu untura cu Mar. Im copilarie,nu-mi placea insa cred ca nici Mama nu era mare fan,ca nu am facut-o mankind. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Noiembrie 13, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2017 Cum au si tunisienii, egiptenii, lipiile alea ale lor, de le mananci inmuiate in ulei de masline. bine, de preferat pentru mine este o paine proaspata, sa intinzi cu ea in ramasitele de carnita, cand o faci la ceaun. Stiu, stiu, colesterol... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 13, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) ... bine, de preferat pentru mine este o paine proaspata, sa intinzi cu ea in ramasitele de carnita, cand o faci la ceaun. Stiu, stiu, colesterol...Mey...te rog eu frumos "termin-o cu prostiile astea"!!!!! [pofticios] (glumesc,da???)Nu vedeti ca eu numai la borcanul cu untura ma gindesc ,s-o citez pe Judoka!!!! [:-)))] [:-)))] [:-)))] Editat de Noiembrie 13, 2017 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Noiembrie 13, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2017 De Craciun, dai frumos adresa, trimite fata colet, si gata, rezolvam treaba! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Noiembrie 13, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2017 uh, ce bine ca n-am pofte d-astea la grasimi, carnuri, "porcarii" si tocaturi...m-a inzestrat soarta cu o vezica biliara mai lenesa si sensibila, nu pot manca orice, de voie-de nevoie am invatat sa nu poftesc la ceea ce imi face rau... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Noiembrie 13, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2017 Ete, d'aia nu mai pot eu de bila! Exista no spa, colebil, triferment, iau una din astea dupa ce mananc, si gata!Eu am ajuns la urgenta la Ploiesti, cu criza de bila, facuta de la o bucata de peste la gratar si juma de mic, nici vorba de carnuri grase.Si oricum nu fac abuz! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihamik Postat Noiembrie 24, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2017 Multumesc frumos pentru toate raspunsurile, am sa fac chiar in weekend sa vad ce-o iesi. Sigur carnea era afumata, am confirmat cu mama, ea nu o prajea, ci doar turna untura lichida peste carnati si carne afumata. Asa le pastra toata iarna. Eu am cumparat muschi crud si niste carnati afumati, ii voi praji cum scrie la reteta si sa vedem daca voi avea succes. Am cumparat slanina si grasime de la magazin, sa speram ca-mi iese macar aproape de cum ar trebui. Si poate ies si niste jumari ! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.