Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum invat un pisoi sa doarma in patul lui?


Recommended Posts

Am un pisic nazdravan de 12 saptamani.

De 2 saptamani e la noi acasa si chiar din prima sera a refuzat sa doarma in patutul lui. Initial am crezut ca nu-i place mirosul, culoarea sau chiar ca e prea moale, dar urmarindu-i obiceiurile ne-am dat seama ca el prefera sa nu stea lipt de nimic in timpul somnului. De obicei doarme la capul nostru, direct pe saltea, iar in timpul noptii mai pleaca in copacul lui sau pe canapea. Nu e o problema pentru noi acum cand e mic si dragalas, dar ne gandim ca asa cum il obisnuim asa o sa fie atunci cand creste.

Am incercat o multime de trucuri, l-am mutat in timp ce dormea, i-am oferit recompense, dar nimic din ce am incercat nu functioneaza.

Poate cele care sunteti mai vechi in ale pisicitului imi oferiti idei.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 909
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Pisicile dorm unde vor, unde au chef, unde le este bine. Cel mult poti sa il tot alungi din patul vostru (dar asta nu inseamna ca nu va incerca sa se urce inapoi daca asa are chef) , sa nu doarma cu voi in pat,  daca te deranjeaza asa tare.  Dar nu te astepta sa doarma unde vrei tu. 

 

Superb pisoiul!  [il]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

vai de capul meu in ce hal de dragut e!!!!!

 

si tu ce simpatica esti cu "e prea rece pe jos" [:-)))]

 

(off topic: una dintre matzele veterane avea obiceiul ca iarna sa doarma pe calorifer. dormea "ca pisica" pana probabil ii fierbeau matzele in burta de cald ce era. dupa care se dadea jos si se intindea satisfacuta pe gresia rece din hol. totala era!!!! [:D])

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Este absolut mortal impricinatul! Sa va traiasca!

 

Si eu confirm ca va dormi fix unde va avea chef. (Eu l-as da jos din pat de fiecare data, dar mna, fiecare cu preferintele lui.)

 

Noi am avut un motan care dormea in chiuveta de la toaleta de serviciu de la parter. In baia aia le tineam peste noapte cand erau mici de tot si, desi aveau cosulet cu pernuta si de toate, cand a mai crescut si a putut sa se urce acolo, a dormit in chiuveta. In primavara le-am mutat afara+garaj si el a inceput sa doarma pe un amarat de dulap de metal din garaj, sus de tot, direct pe metal, pana i-am pus acolo cosuletul cu pernuta lui si le-a acceptat. Dar, de fiecara data cand scapa in casa, se culca tot in chiuveta aia:))) Sora-sa era mai conformista, unde ii mutam cosuletul, acolo se culca... si in alte locuri care ii conveneau pe moment.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

incearca sa-i pui in patut  o jucarie sau alt accesoriu, umplut cu iarba-matzei (catnip).

sau ii pui in locul in care obisnuieste sa-si faca cel mai des siesta, o bucata de material (gen scutec de finet) si dupa ce se va impregna mirosul pisicii in tesatura, o muti in patut, poate ai succes asa.

frumusel foc pisoiul, v-ati gandit la un nume ?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc de aprecieri! 

Il cheama Tabby. Fii-mea l-a botezat. Mie mi-ar fi placut Mischa, dar n-am reusit sa conving  familia ca poate fi si nume de baiat.

Cu jucariile am incercat. Nici macar nu paseste cu totul inauntru sa si le ia. Daca ajunge cu labuta de pe margine, bine. Daca nu, se lasa pagubas.

Ma gandeam si eu sa folosesc ceva arome catnip. Am vazut ca este si solutie. Insa, nu stiu daca nu cumva ii face rau. A folosit cineva?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...