Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

  • Administrators

http://comunitate.desprecopii.com/resurse-imagini/IntrebareLapte.jpg

 

Pentru ca vitaminele si mineralele sunt foarte importante in cresterea si dezvoltarea copiilor, iar laptele este o parte importanta din dieta lor, va provocam la o dezbatere: Voi cum ati ales laptele pentru bebe?

 

Ce ingrediente considerati ca sunt cele mai importante in laptele pentru copii si de ce?  

Cand cumparati o cutie de lapte praf verificati compozitia de vitamine, fibre si minerale?

Important: Acest subiect se adreseaza acelora care folosesc lapte praf sau urmeaza sa cumpere lapte praf. Nu este o discutie despre alaptare vs. lapte / formule de lapte. Desprecopii.com sustine si promoveaza alaptarea exclusiva pana la minim 6 luni si initierea diversificării dupa această varsta, respectand recomandarile medicului pediatru.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

  • Administrators

Da, cred ca e important sa citesti eticheta. Eu cand cumparam lapte formula pentru copilul meu - de la 8 luni asa i-am dat - imi petreceam mult timp la raft studiind cu atentie toate etichetele. Cred ca normal sa fii o mama pretentioasa cand e vorba de copilasul tau.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am mers pe recomandarea medicului pediatru. Am schimbat formula de lapte o singura data dupa ce m-am documentat pe net dar nu am citit etichetele. Am folosit NAN si Aptamil. Sunt ambele produse de top si am incredere in companiile producatoare.

 

Referitor la continutul laptelui, eu cred ca un copil diversificat trebuie sa-si primeasca vitaminele, mineralele, fibrele din masa variata pe care o primeste.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Inca ceva, cand citesc eticheta unui produs ma uit in general la ingredientele principale, sa spunem top 5 si nu la fiecare substanta ca tot nu le cunosc pe toate. La lapte praf, principalele ingrediente sunt din cate stiu eu: proteinele din zer, zerul praf, lactoza, uleiuri vegetale, lapte degresat, zaharuri. In plus, la produsele lactate ma uit pe ambalaj si daca scrie de unde provine laptele.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Este imperios necesar sa citim cu atentie etichetele, pentru orice cumparam, dar in special etichetele produselor destinate copilasilor.

Majoritatea prietenelor si eu la un moment dat dupa o indelunga alaptare am folosit Milupa si a fost un succes. Asta si la recomandarea pediatrului.

Am considerat ca indeplineste toate cerintele mele de mamica "pretentioasa" :) iar rezultatul a fost pe masura, fara constipatii sau alte probleme

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am si o intrebare, o serie de forumle de lapte "se lauda" cu contimutul de Omega 3. Este asta o chestiune de marketing? Este Omega 3 necesar la un bebelus sau un copil mic?

 

Nu cred ca Omega 3 poate dauna unui copil. Dar si eu cred ca este trecut in reteta ca sa  atraga mamicile sa-l cumpere. 

 

Eu ma uit pe etichete si aleg atent produsul. Nu m-am intors la serviciu si am timp berechet. Stau chiar langa Carrefour si imi petrec mult timp acolo cand fetita doarme si ramane cu mama acasa.  Ma ajuta si psihic sa ies din casa.

 

Cred ca un produs pentru bebelusi  / si nu vorbesc numai de lapte, deci si cereale si iaurturi  trebuie sa foloseasca ingrediente cat mai naturale, din surse controlate.  Minerale, Vitamine, fibre, sunt bine venite in reteta. Nu au cum sa strice. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...