Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

FIV in Olomouc, CZ cu Dr Stepan Machac


Recommended Posts

Buna fetelor!

 

Sunt noua pe forum si încerc sa găsesc informații despre IVF Clinic Olomouc si Dr Stepan Machac. Am contactat mai multe clinici din Cehia si ne-am hotărât sa mergem la IVF Clinic anul viitor. Este cineva aici care a făcut tratament sub urmărirea Dr Machac si ce părere are despre el? A reușit tratamentul?

 

Eu l-am contactat direct si mi-a răspuns f repede, m-a pus in legătura cu asistenta lui, Iveta si am stabilit sa merg la o consultație in prima vineri din Februarie. După câteva zile, timp in care am cumpărat deja biletele de avion, Iveta m-a contactat sa îmi spună ca tb sa schimbam data consultației pt ca Dr Machac nu va fi la clinica. Am intrat in panica si atunci soțul meu i-a scris un email spunându-i ca avem deja biletele si l-a intrebat dacă putem conta pe el sau nu. Ne-a spus ca in ziua când stabilisem consultația va pleca pt câteva zile la schi si ca nu poate schimba data, ca asistenta lui nu avea calendarul lui la zi si își cere scuze. Am stabilit alta zi însă nu am schimbat încă biletele de avion de frica sa nu patim la fel.

 

Mi se pare f neprofesional sa faci așa ceva unor pacienți care nu vin din același oraș (dar chiar si așa!!) si care tb sa își rezerve din timp biletele de avion, hotel,etc. Nu mai spun de zile libere de la serv sau de alte aranjamente care tb făcute ( noi mai avem un bAietel de 5 anișori jumate). Am citit pe niște forumuri din străinătate ca au fost femei din SUA care au făcut tratamentul cu el si ma întreb cum au reușit sa se sincronizeze sa nu treacă prin situații de genul celei descrise mai sus....

 

Am citit multe lucruri bune despre el ca medic si as dori sa încerc totuși dar spuneți-mi dacă este cineva dintre voi care il cunoaște, a făcut tratament cu el si cum a fost colaborarea. Orice detaliu m-ar ajuta f mult.

 

 

va mulțumesc! 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

mateika, acum am vazut ca ai scris, nu am mai intrat de mult. rezultatul meu a fost sarcina biochimica. am vazut ca tu solicitai Clexane, si m-am bucurat pentru tine! felicitari! vine sigur si la mine, doar ca se lasa asteptat :p te pup si sa ai sarcina usoara dar mai ales la termen!

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...