andacos Publicat Decembrie 4, 2017 Raport Distribuie Publicat Decembrie 4, 2017 Suntem in decembrie,deci ...capitol nou cu haine de sarbatoare. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 4, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 4, 2017 Bine ati venit in bucatarie,cu miros de fursecuri si in curind...de sarmale si cirnati!!! Sa incep cu planul,ma rog,pentru citeva zile dar macar am ceva in gind!!! Astazi am sa fac niste tortelinni in sos de rosii,cred ca am sa pun si niste bacon,trebuie sa le fac ca cred ca exoira in curind. Miine ,pentru ca sunt fara niciun insipratie si fara timp,am s afac un sos de bolognesse pentru doua zile,cu paste diferite ca mi-am refacut stocul d epaste si sotul a fost generos si cu sortimentele ,nu numai cu cantitatile! Joi,as vrea sa fac spanac cu oua ochiuri si poept d epui la gratar,dar doar daca gasesc spanac proaspat. Vineri poate o supa de legume ,cu taitei de casa,sa vad,nu-s foarte sigura si niste imitatie de varza a Cluj,pe care o voi servi-eu ,cu mamaliga si ardei iute. Pentru we ...e deschis subiectul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Postat Decembrie 4, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 4, 2017 Azi la pranz am mancat ardei umpluti vegani, evdent. Deliciosi. La cina salata de fasole rosie. Nu e favorita mea, dar familiei ii place. Cum ziceam, eu-s tare fandosita la mancare. Maine la pranz dam repeat la ardeii umpluti si la cina o salata de quinoa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Decembrie 5, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2017 Azi friptura de curcan cu garnitura cartofi taranesti si salata de varza rosie.Maine repeat, vorba Carolineih, cu garnitura salata boeuf sau a la russe pt care am fiert legumele si sper sa mi le toace cineva pana vin de la servici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Decembrie 5, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2017 pt care am fiert legumele si sper sa mi le toace cineva pana vin de la servici. hi hi hi :) Carolina, cu ce ai umplut ardeii? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Decembrie 5, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2017 Multumim pentru capitolul nou ! Eu mai am in frigider mancare din weekend: supa de pui cu fidea, cartofi/ciuperci/morcovi la cuptor cu pulpe dezosate - azi voi face mujdei, salata de vinete, oua umplute. Mai avem chec cu visine si o bucata din prajitura Fanta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 5, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2017 Multumim pentru capitolul nou ! Cu placere! Ati facut planurile de craciun?Stiti ce si cum veti gati? Noi suntem in deplasare,cam cu teama ,cu sprayul si gelul dezinfectant dupa noi.Stiu ca voi face racitura sa iau cu mine,cirnati nu sunt inca hotarita 100% ca fac-daca fac o sa iau cu mine,dar altceva...nu stiu???? Sigur ca nu ar trebui sa fac nimic,insa sa nu fac nimic de craciun????? Asa ca daca aveti idei-familionul nu vrea sarmale,ca asta era iar in sarcina mea,astept sugestii- Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Decembrie 5, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2017 cred ca fac o musaca pentru maine, ca tocana dispare azi. Dana, eu m-as consulta cu gazdele in locul tau. poate o garnitura? o placinta pentru aperitiv, o salata? niste biscuiti pentru desert? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 5, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2017 Roxana,gazda-adica sora mea ,nu vrea sa aduc nimic in afara de racitura. O sa iau niste crochete si niste legume de la Bofrost,ca asa am convenit,daca fac cirnati,duc si cirnati...insa altceva nimic. Hmmm...cum frate sa ma duc numai cu racitura?????Sau mai bine formulat,cum frate s afac eu doar racitura de craciun? [il] Bine,ma recompensez de revelion -sa spun asa,ca revelionul il facem la noi,dar... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 5, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2017 Si mai voiam sa va intreb ceva...am niste icre,sigilate in cutie,deci nutia nu a fost desfacuta,sunt exporate conform datei de pe eticheta...sa ma risc sa le fac,sau nu? Clar ca daca simt miros necorespunzatir,aterizeaza direct in gunoi,dar daca sunt ok ca si miros? (cochetez sa fac niste vinete cu maioneza si icre,sa le iau cu noi) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts