mcoca Postat Decembrie 5, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2017 Si mai voiam sa va intreb ceva...am niste icre,sigilate in cutie,deci nutia nu a fost desfacuta,sunt exporate conform datei de pe eticheta...sa ma risc sa le fac,sau nu? Clar ca daca simt miros necorespunzatir,aterizeaza direct in gunoi,dar daca sunt ok ca si miros? (cochetez sa fac niste vinete cu maioneza si icre,sa le iau cu noi) Da, le mirosi si sunt ok daca miros ok.Eu le congelez intotdeauna ca sa nu ma mai stresez. Si da, te inteleg :)))) cum sa nu faci nimic de Craciun :))).Si noi suntem invitati in ajun. De Craciun cred ca facem la noi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 5, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2017 Si da, te inteleg :)))) cum sa nu faci nimic de Craciun :))).Exact!!!!! [:-)))] [:-)))] Noi plecam pe 24 si ne intoarcem ...nu stiu exact ,pe 27 ,daca se simte sotul bine.De fapt, e o aiureala,ca vom pleca cu doua masini-fii mio nu sta atitea zile,plus ca el pe 27 deja trebuie sa fie la practica...eu,vedem noi!!! Am nevoie cumva de deplasarea asta,am nevoie de putina normalitate ,de putina bucurie de a fi cu familia.Vine si vara mea si poarte si unul dintre frati! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Postat Decembrie 5, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2017 hi hi hi :) Carolina, cu ce ai umplut ardeii? Orez si legume rase: morcov, dovlecel, telina, ciuperci - amestecate toate. Am calit o ceapa mare, taiata marunt, in putin ulei, pana a inceput sa se coloreze, am pus apoi la calit si legumele celelalte vreo 2-3 min, apoi orezul. Am sarat lejer si am calit tot impreuna cam 7-8 min. Cu amestecul asta am umplut cam 4/5 ardeii curatati si opariti in prealabil si le-am pus capacelele la loc. Peste ardei am turnat o supa facuta din apa, cub de legume (fara E-uri) si pasta de rosii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Decembrie 5, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2017 Si mai voiam sa va intreb ceva...am niste icre,sigilate in cutie,deci nutia nu a fost desfacuta,sunt exporate conform datei de pe eticheta...sa ma risc sa le fac,sau nu? Clar ca daca simt miros necorespunzatir,aterizeaza direct in gunoi,dar daca sunt ok ca si miros? (cochetez sa fac niste vinete cu maioneza si icre,sa le iau cu noi) daca miros ok eu le-as face fara ezitare. am inteles faza cu sora-ta . atunci du doar ce ai zis si, vorba ta, oricum te revansezi :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Decembrie 5, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2017 Orez si legume rase: morcov, dovlecel, telina, ciuperci - amestecate toate. Am calit o ceapa mare, taiata marunt, in putin ulei, pana a inceput sa se coloreze, am pus apoi la calit si legumele celelalte vreo 2-3 min, apoi orezul. Am sarat lejer si am calit tot impreuna cam 7-8 min. Cu amestecul asta am umplut cam 4/5 ardeii curatati si opariti in prealabil si le-am pus capacelele la loc. Peste ardei am turnat o supa facuta din apa, cub de legume (fara E-uri) si pasta de rosii. aha, super, ar merge si cu quinoa in loc de orez. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Postat Decembrie 5, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2017 Da, Rox, merge si cu quinoa, evident. Noua ne place gustul "mai traditional" al ardeilor umpluti, ca atare nu folosesc quinoa in acest caz. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Decembrie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2017 am facut musacaua pomenita ieri - cu vinete si dovlecei. pot sa ma laud ca a iesit mega gustoasa :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Decembrie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2017 Maine fac un pic de varza calita, cu afumatura, si niste pilaf sarbesc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Decembrie 6, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2017 Azi orez cu ciuperci si piept de porc la cuptor. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Decembrie 7, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2017 Supa de pui cu fideluta, maine probabil paste carbonara. De craciun sarmalele sunt de baza, in rest ceva aperitive, mamaliguta, bors rusesc, gogonele,poate facem o prajitura si cam atat [soricel] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts