Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi?Cap.101


Recommended Posts

  • Răspunsuri 989
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Letitia,si eu vreau sa fac asa ceva,dar cind mai ajung la magazinul rusesc,sa iau de acolo carne,ca rusii transeaza porcul cum transam noi,romanii(nemtii au alta metoda de transare de aia burta de porc nemteasca...are oase [:-)))] [:-)))] ),

 

La fiert poti s apui si frunza de dafin,tu ce alte condimente ai mai folosit?

 

Sa spui cum iese.

 

Am pus usturoi, sare, dafin, boabe de piper. Apoi am scos-o, am crestat-o și am uns-o cu boia afumata și un strat de usturoi. O pun la frigider pina dimineața. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...