mcoca Postat Decembrie 7, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2017 De Craciun : sarmale, foie gras, somon, o gaina umpluta cu foie gras si ciuperci, muschi umplut, o buturuga si cam atat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 7, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2017 De Craciun : sarmale, foie gras, somon, o gaina umpluta cu foie gras si ciuperci, muschi umplut, o buturuga si cam atat. Doar atit? [:-)))] [:-)))] Eu fac astazi Supa de legume si imitazie de varza a la Cluj,sper sa-mi ajunga doua Zile. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Decembrie 7, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2017 dana, fatza de cat se face in ro mi se pare putin :))))).La aperitiv practic nu am mai nimic :))). Fac 2 fripturi ca vom fi 6 adulti si 4 copii ... :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 7, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2017 Cu ce umpli Muschiul? Vorbesti de muschiuletul ala de porc subtire? Eu cochetez cu asa ceva de Revellion...inca nu-s decisa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Decembrie 7, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2017 Nu, muschi gros, ca ala subtire nu vreaus a il stric umplut :). Il umplu cu kaiser, ceapa, fructe uscate. F imp, il las o zi la saramura : 2 linguri de sare la 1l de apa. Il fragezeste ff bine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 7, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2017 Eu iti recomand sa-l" Strici"pe ala subtire,Cu niste ciuperci,sa-l orajesti Putin,imbraci in Bacon so apoi sa-l atunci in cuptor. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Decembrie 7, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2017 pai deja am ciuperci in gaina aia. Eu iti recomand sa-l" Strici"pe ala subtire,Cu niste ciuperci,sa-l orajesti Putin,imbraci in Bacon so apoi sa-l atunci in cuptor. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Decembrie 7, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2017 De Craciun, clasic la mine! Sarmale, caltabos pentru mamaie,carnati de casa, carne la ceaun, mamaliga si muraturi.Dulce, fac cozonaci, o tosca, fursecuri diverse! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 7, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2017 pai deja am ciuperci in gaina aia.Ca idee pentru alta data!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Decembrie 7, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2017 Ca idee pentru alta data!!! aaa, da, da, cunosc reteta ;).Noi suntem marri mancatori de ciuperci Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts