Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi?Cap.101


Recommended Posts

Azi iar e furtuna de zapada deci lucrez de acasa...asa ca am o paine la dospit. Am bagat niste bahn mi din ramasite la mic dejun/lunch. Diseara am un ragu de porc cu tortellini in faz de proiect :)

 

Maine pruncul mic pleaca in Orlando cu orchestra scolii asa ca ne destrabalam putin azi :) 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 989
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

La multi ani sotului tau, Letitia.

 

arata bine ce e pe farfuriile alea. Dar saracu' om numai cu atata tort/prajitura s-a ales de ziua lui? Cu 2 bucatele pe  happy birthday din ciocolata?  [:)]

 

Cum vine aia pesmet proaspat?

Nuuu, ultimele 3 farfurii sint cu desert. Prima din seria deserturilor e rhubarb crumble stilizat, a doua e o crema de mango si lamiine verde, acoperita cu o crusta de bezea, cu frunzulite de busuioc, bucatele de ananas si sos de masline negre.

 

Pesmet proaspat il fac din piine proaspata (nu uscata) data prin robot, iese asa afanat si cind il prajesti devine crocant. Il amestec cu parmezan razuit marunt.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...