Judoka02 Postat Decembrie 15, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2017 Eu nu sunt pe baricade, de craciun prestez doar sarmale [:-)))] ieri ciorba de vacuta ( f buna)maine paste cu branzeturi la cuptor si budinca de vinete Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Decembrie 15, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2017 Si eu in seara asta paste cu sos de rosii, ciuperci si masline.In weekend, supa de gulie, pilaf cu prune, pui in crusta, gen kfc, cu piure si salata verde si o ciorba de legume!De duminica, ma apuc de fursecuri! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Postat Decembrie 15, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2017 Da, da, la noi pastele si/sau orezul sunt la ordinea zilei. Parca am fi familie mixta chino-italiana [:-)))] So, ieri am avut la cina paste cu un sos de rosii si masline - specialitatea fiica-mii mai mari. Azi la pranz sote de broccoli (cu garam masala, usturoi, UM si sos de soia ) servit cu orez. La cina hummus cu tabouleh. Mai putin O. care va manca, ati ghicit, paste cu sos de ieri. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Decembrie 15, 2017 Administrators Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2017 eu fac azi chiftele cu carne de pui, feta si dvlecel. O minuatie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 15, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2017 Judoka,mi-ai facut pofta cu ciorba de vacuta,ia sa prestez si eu saptamina ce vine,poate gasesc bors la mag.rusesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Decembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2017 Cârnați românești cu brânza burduf și mămăliga. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 16, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2017 Eu am pregatit umplutura de cirnati,miine trecem la umplut! Mi-am facut o aprovizionare de produse romanesti,am luat brad...deci din partea mea poate veni craciunul. Am luat hamsii...cum ii pregatesc???N-am facut niciodata hamsii,de mincat...da,nu am prajit insa eu niciodata! Ii dezghet sau ii prajesc asa congelati?(ma gindesc ca e cam periculos,sare uleiul!!!!)Ii dau sare,se da prin faina? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Decembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2017 Andacos, eu scot capetele la hamsii si cu aceeasi miscare le curat. Unii nu le curata. Le tavalesc in malai amestecat cu sare dupa gust si le prajesc in ceaun in ulei incins. Nu se pun multe odata. Cand devin aurii brune si arata crocant le scot cu o spumiera pe o farfurie cu servetel absorbant deasupra. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Decembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2017 Hamsiile le decongelez inainte. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Decembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2017 Nu am chef de gatit... Mai am supa crema de conopida, un pic de salata orientala.Cred ca fac niste ficatei cu ceapa, piure si salata de varza rosie.As tine post saptamana ce vine, dar ai mei vor mereu altceva.Asa ca ma gandesc la un gulas si o ciorba de vacuta ca tot s a pomenit de ea.Sau boeuf au brocoli, vad ce carne gasesc.Trebuie neaparat sa facem si carnatii sa aiba timp sa se usuce un pic. Mai ziceti meniuri de Craciun. Noi vom avea racitura de adidas de porc, curcan intreg fript, carnati, cozonac si fursecuri.Ma intereseaza idei de aperitive si garnituri pt friptura si marinada. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts