Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi?Cap.101


Recommended Posts

  • Răspunsuri 989
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Si mie place mult, dar la noi nu se gaseste. Care ar fi varianta nemteasca ? Andacos  [help] mozzarela ?

Eu sunt in pana de idei cu meniul asta de fiecare zi ......

Nu, nu e mozarella,nu am gasit nimic care sa semene.

(insa recunosc ca eu nu sunt foarte mare amatoare de cas dulce,maninc doar asa de pofta ...)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cașul proaspăt nu seamănă decât cu el însuși, nu îi pot găsi alt corespondent. Și se schimbă gustul odată cu trecerea dinspre primăvară spre vară, toamnă, diferă „procesul tehnologic” și gustul de la o zonă la alta a țării. Mie îmi place și dulce și cu puțină sare adăugată, dar mai ales combinat cu ceapă verde.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

la noi aci in tara machedonilor sunt o mie de feluri de cas: de o zi, de 3 zile, cu putina sare, fara sare deloc, cu mai multa sare...... gustam 10 bucati pana alegem una [:D]

Da' sibieni voi nu aveți ca tot românu' imparțial? Că, vorba aia, au ajuns și pe lună :))

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...