Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi?Cap.101


Recommended Posts

  • Răspunsuri 989
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Pai malaiul grisat era la ...oras , la tara ,oamenii aveau malai de la moara,se duceau cu sacul cu graunte si veneau cu malai.

 

Malaiul asta era diferit ca si culoare,consistenta si mod de preparare(mamaliga din malai grisat se facea mult mai repede decit cea din malaiul de la moara) fata de malaiul grisat .

 

Asta se cernea inainte de a fi folosit ca era amestecat cu tarite,

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ce imi vine acum in minte...coprba de vita(ma rog e vita nu vitel,sper ca se pune la socoteala [:-)))] [:-)))] ),gulas,fac o mincarica foarte buna de vita(pastai,mazare,cartofi ,rosii),si mai arunc si pe gratar uneori,insa intotdeauna cu teama ca iese...opincuta!!!! [:)]

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu fac o tocana de vitel care are f mult succes si se face f repede :). Iau carne de vitel gata taiata, speciala pt sosuri, si o pun intr-un vas cu un pic de ulei. Cand se rumeneste pe toate partile, pun o cana de apa si o las sa fiarba. Cand a fiert, pun un borcan de sos simplu de paste (sos de rosii cu arome), un catel de usturoi si smantana dulce. Dau un clocot si asta e :).

 

Mai fac si vitel Stroganoff, reteta aici : https://savoriurbane.com/boeuf-stroganoff-reteta-de-vita-cu-ciuperci-si-smantana/

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...