Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ierburi pentru afumat carnea


Recommended Posts

... Mă refer la metoda de afumare în bucătărie, în ceaun/cratiță. Pentru cei ce folosesc acest mod de preparare, mă interesează ce ierburi aromate folosiți, eventual cu ce cărnuri (pește) se potrivesc cel mai bine. Desigur, dacă mai dețineți și alte secrete pentru un gust mai bun, sunt gata să absorb orice informație   [:)]  [:)]  [:)]

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Interesanta metoda. N-am mai auzit de varianta asta, totusi n-am nici curaj si nici curiozitatea de a incerca.

Tu ai mai facut, sau este pentru prima data?

Până acum am folosit doar afumătoarea „clasică”, însă trebuie să folosesc cantități mai mari, (nu „pornesc” afumătoarea pentru doi mușchiuleți), și necesită timp mai mult. În săptămâna ce urmează sunt însă decisă să încerc această metodă. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...