mcoca Postat Octombrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2018 eu gatesc putini carbs. Ca si garnitura fac : conopida gratin, dovlecei souflé, spanac, ratatouille, fasole verde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Octombrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2018 (editat) Si la noi cartofii sunt baza, dar fac si fasole verde, spanac, mazare,orez, ciuperci, dovlecel, salata multa, de rosii, de varza, verde.Conopida mancam doar murata, e preferata mea alaturi de gogosari umpluti cu varza rosie. Am mai mancat si cu maioneza, nu m-a dat pe spate dar e ok.Azi mancam salata de rosii si omleta cu branza de oaie.Sambata vreau sa fac supa de gulie, abia astept sa mananc! Editat de Octombrie 11, 2018 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Octombrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2018 Aa sa va dau o salata de conopida super : conopida, ceapa, usturoi, maioneza, piept de pui la gratar. La noi e mare hit Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Octombrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2018 Conopida cruda sau oparita, coca? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Octombrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2018 oparita valentina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Octombrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2018 Si eu as vrea ceva retete cu dovlecei. Dana, la noi sint dovlecei gata taiati in spirala, poti sa ii folosesti pe post de paste fainoase cred. Sau ii poti face tu asa. Nu numai dovlecei si alte legume Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Octombrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2018 Letitia : uite o reteta fainahttps://savoriurbane.com/sufleu-de-dovlecei-cu-cascaval-reteta-clasica/Eu mai fac musaca de dovlecei.Noi mancam si extrem de multe vinete :) : salata si mancare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Octombrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2018 Doamne cum arata! Mulțumesc Coca. O sa încerc și musacaua de dovlecei. Eu fac de vinete destul de des. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Octombrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2018 Letitia, la musacaua de dovlecei pun niste iaurt cu 2 oua batute deasupra si branza telemea rasa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Octombrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2018 (editat) Voi cu ce altceva mai serviti mincarea, in afara de cartofi? Noi mai facem cartofi dulci la cuptor, foarte buni, dar ma plictisesc repede de ei. Conopida asta e versatila. Am sa incerc sa fac si conopida piure, tot asa sa inlocuiesc cartofii, sa vad de am succes cu ea. cu salatelegume asortate (brocoli, morcov, conopida, dovlecel, mazare...ce ai prin frigider/congelator) abur , kebabs, sautébroccoli,asparagus (cu usturoi, ardei, olive oil, vin alb) ,ardei asortat…morcovi ciupercimazare am facut si eu conopida gratinate. mi-a placut….dar cred ca are prea multe calorii, cu sos béchamel, parmesan, ou. Editat de Octombrie 11, 2018 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts