andacos Postat Septembrie 3, 2018 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 3, 2018 Astazi fac mincrae taraneasca-carne tocata ,cartofi ,ardei gras, cu salata de varza. Nu am inca niciun plan, miine as vrea fasole cu afumatura, sper doar sa ma odihnesc la noapte ca-s cam zombie, toata noaptea trecuta n-am dormit!!!! [batcap] [batcap] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Septembrie 4, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2018 Salata de paste cu ton. Toast cu avocado si ou, preparat cap coada de fi-miu [il] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Septembrie 5, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 5, 2018 Eu am gatit aproape zilnic luna asta cat am fost in concediu! Cel mai mult mi-a placut mancarea de vinerea trecuta, piure de urzici cu mamaliga! Am mancat ca sparta!Am facut zacusca, am bagat castraveciori la murat, am copt ardei pentru salata la iarna, sambata bag gogosar la murat!Am mancat la porumb fiert si copt grupa mare!Azi cartofi prajti cu mujdei am in meniu, maine fac o tocanita de legume, s-a mancam cu mamaliga! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Septembrie 5, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 5, 2018 Mie mi-e pofta pe oua umplute, fac in careva seara. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Septembrie 6, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 6, 2018 Mmm si eu am facut acum o sapt oua umplute. Tare mult , ne plac si noua. Eu zilele astea am facut o tocanita de ardei cu chiftele, mancare de vinete cu carne de porc, salata de vinete, supa cu galuste, cozonac. Vreau sa fac un boeuf bourguignon si o pomana a porcului. Probabil si o ciorba Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Septembrie 7, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 7, 2018 Sambata suntem invitati la un gratar, trebuie sa duc ceva dulce, nici nu stiu ce sa fac, poate un cremsnit!Pentru noi, fac o ciorba de rata, o mancare de fasole verde si o friptura de porc la cuptor. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Septembrie 7, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 7, 2018 Aseara am facut paste cu ton si porumb, abia diseara ma apuc de oole umplute. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 7, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 7, 2018 Sambata suntem invitati la un gratar, trebuie sa duc ceva dulce, nici nu stiu ce sa fac, poate un cremsnit! eu as face o tava mare de prajitura cu fructe (prune de exemplu) si una de negresa. sa fie pe mai multe gusturi :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinacsa Postat Septembrie 7, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 7, 2018 ce reteta de negresa buna aveți? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 7, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 7, 2018 210 grame ciocolata minim 70% cacao le topesc la bain marie cu 210 grame unt. dupa ce amestecul e rece mixez inauntru cam 250 grame zahar (nu trebuie pus putin pentru ca e ciocolata amara. o ciocolata cu un continut mai mic de cacao sau ciocolata cu lapte se caramelizeaza la copt si da un gust ciudat), 4 oua, 1 1/4 cani faina (masura americana, cups - aproximativ 200 grame), o lingurita de sare. amestecul se toarna in forma de 20x20cm, unsa si tapetata cu pergament. se coace la 160 grade cam 35 de minute, inauntru ramane lipicioasa, deasupra se formeaza crusta caracteristica. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts