antmil Postat Octombrie 23, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2018 Mmmnnnn...zmeura!!! Si mie imi place...dar alte sugestti fata de ce au fost deja oferite, nu am. Eu am facut o "mancarica" de miel aseara cu naut si cartofi...inspiratie marocana. Intrebare pentru gospodine: gombotii merg congelati inainte de fierbere? Adica sa ii fac din timp si in ziua cind am nevoie de ei, sa ii fierb direct? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Octombrie 23, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2018 Ant, n-am congelat gomboți dar am văzut la magazine congelați, gata de băgat la fiert. Deci bănuiesc că merg. Eu fac azi supă cremă de conopidă. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Octombrie 23, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2018 Nici eu nu am congelat productia proprie, dar de cumparat am cumparat gomboti inghetati cu diverse combinatii si au fost foarte buni :-) Zmeura [il] ce bun e gemul de zmeura ! Cum nu`s gospodina, am cumparat si eu gemuri din comert, zmeura, capsuni, macese :-) Cel de zmeura e cel mai bun ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Octombrie 24, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2018 Ficatei de pui prajiti, salata de varza acra. Azi incerc o supa de cartofi, nu am mai facut pana acum. Zmeura desert rapid : zmeura, banane, ciocolata topita deasupra, tiramisu cu zmeura, smoothies cu banane si zmeura, pt micul dejun cu iaurt si cereale, inghetata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Octombrie 24, 2018 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2018 . Azi incerc o supa de cartofi, nu am mai facut pana acum. Si eu vreau s afac o supa crema de cartofi, sa vad cind am timp... Astazi fac chinezarii, sos dulce acrisor. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Octombrie 24, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2018 Am facut supa crema din cartof dulce japonez cu praz in weekendul trecut. A iesit o nebunie de buna. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Octombrie 25, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2018 Azi am prajit chiftele sa avem pt 2 zile, azi cu pilaf, maine cu sos si spaghete. Vineri e zi de pizza si gata i saptamana. Sambata nu stiu ce voi gati, trebuie sa fac o aprovizionare mai intai.O supa crema de cartofi si praz as face si eu, am deja ingredientele.As face niste peste cu sos alb si marar si o prajitura sau un compot de fructe, sau ambele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Octombrie 25, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2018 A, si o supa de ceapa cu cascaval si crutoane, e f gustoasa si buna contra racelii.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Octombrie 25, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2018 Moama, ant, cum arata supa aia! O mananci cu ochii!Fleur, cum faci tu supa de ceapa cu cascaval? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Octombrie 25, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2018 Seara asta fac o salata verde si truffade, o mincare din regiunea de alaturi cu cartofi si brinza. E pentru acompaniat o friptura de vitel.Desert : zmeura cu zahar si o picatura de rom.(zmeura nu se pastreaza proaspata mai mult de 24 de ore, din pacate) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts