Fleurdelise Postat Octombrie 25, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2018 Moama, ant, cum arata supa aia! O mananci cu ochii! Fleur, cum faci tu supa de ceapa cu cascaval? Supa de ceapa clasica ( multa ceapa taiata fidea calita in unt si pusa la fiert). Cand e gata se adauga in farfurie cascaval ras si crutoane. Am descoperit o la cafeneaua mea preferata si o fac si acasa, ocazional. E un deliciu in sezonul rece. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Octombrie 26, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2018 Merci fleur!Diseara fac o omleta cu branza si salata de varza langa, maine o supa de gaina cu galuste, fasole verde cu usturoi, chiftele si piure! Duminica fac un strudel cu mere si nuci! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Octombrie 26, 2018 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2018 Ieri n-am avut timp de gatit, asa ca am cumparata Pizza, nici azi nu am timp, insa am Scris din congelator niste cirnati de oaie( i-am spus din tara) , cu cartofi prajiti. Nu am inca niciun Plan concret pentru we, miine aveam in Plan sa ma Duc prin Magazine, insa imi vine lemnul pentru camin si asta ma va Tine toata dimineata pina spre Prinz acasa...ca Nu stiu exact ora la care lucreaza.As vrea insa dupa ala sa ma Duc la cumparaturi...si daca intizii prea mult, vom minca pe undeva... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Octombrie 26, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2018 astazi sotul face o saramura de peste cu mamaliga....William e innebunit.a mai pregatit niste shrimp ceviche, ii era pofta. am facut in urma cu citeva zile in premiera, pasta vegetariana cu sos rosu in care am pus o vanata taiata in bucatele si ciuperci, a iesit un deliciu... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Octombrie 27, 2018 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2018 Astazi Paella, miine "ules"(cartofi rasi la cuptor cu cirnati si sunculita) si tot miine am sa fac o Supa de legume pentru luni. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Octombrie 29, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2018 Sambata am facut o fasole cu ciolan, am mancat cu ceapa rosie, o bunatate ! Si o supa pe bucati de pui, portie mica (eu nu mananc asa ceva).Duminica am avut friptura de porc, piure, diverse muraturi (am luat din piata cate o galetusa de sfecla, castraveti in saramura, castraveti umpluti cu varza, ardei umpluti cu varza, gogosari, salata olteneasca; cred ca avem pt 2 luni, sunt asa o gospodina [:-)))] ). Dulce: wafe cu Nutella si frisca.Pentru zilele urmatoare am mai facut o tocanita din piept de pui, impartit jumi-juma: o parte cu orez, o parte cu cus-cus. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Octombrie 29, 2018 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2018 Astazi am Don ce am facut ieri, miine nu am timp sa gatesc, asa ca merge pe principiul, fiecare maninca ce poate/gaseste. Miercuri das Spaghetti cu ton, Hoi suntem libera si as face niste Grünkohl, pentru doua Zile,( e varza ala Verde inchis si creata), oricum mincare asta e Mai buna a doua zi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Octombrie 29, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2018 Am facut ieri un soi de varza calita. Am nascocit o combinatie intre varza noastra calita clasica (dar facuta doar cu varza dulce) si varianta poloneza numita "bigos". A iesit buna...sa fie si pe gustul meu si gustul barbatului. Apoi m-a pocnit asa o inspiratie si m-am apucat sa fac paste. Am facut ieri fettuccine dar cu cerneala de sepie...deci au iesit negre, negre. Am mai facut pasta si nu am avut probleme cu intinsul si taiatul dar cerneala de sepie a facut coca extraordinar de "sensibila". Se rupea repede, mi-a trebuit multa finete sa o intind suficient de subtire. Am congelat o mare parte din fettuccine iar restul le-am pregatit in sos de calamari (taiat fideluta si sotat cu usturoi mult, ardei iute (thai), shallot si rosii mici). A mers demential cu un sauvignon blanc adus din California. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Octombrie 29, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2018 Se rupea repede, mi-a trebuit multa finete sa o intind suficient de subtire. da, cred ca din cauza consistentei devine extrem de friabila. ai avut ceva nervi sa o întinzi!!! eu mancare de praz si ciorba de coaste de vitel. ar fi trebuit sa iau coaste sa le pun si la cuptor, mi-am adus aminte prea tarziu....mofturoasa o sa aiba somon la gratar. trebuie sa mai inventez ceva sa o scot din eterna carne la gratar cu ceva garnitura..... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Octombrie 29, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2018 Eu am făcut ieri orez cu legume, un fel de focaccia cam prea uscată și o prăjitură cu fructe de pădure și coajă de portocale confiată (am luat de la Lidl și trebuia testată :)). Mai aveam ceva ciorbă (de legume). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts