Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? Cap. 102


Recommended Posts

  • Răspunsuri 909
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

turmeric. pe spatele borcanului, nu e acelasi lucru? doar trebuie sa scire undeva ingredientele :))))

 

in general si eu pun in afara de pasta condimente separat: coriandru pastai, scortisoara bete, ghimbir proaspat, turmeric proaspat. daca nu ai nu e un capat de tara, poti folosi doar pasta. sau cumperi sa ai daca ai intentia sa mai gatesti acest gen de mancare. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

in general si eu pun in afara de pasta condimente separat: coriandru pastai, scortisoara bete, ghimbir proaspat, turmeric proaspat. daca nu ai nu e un capat de tara, poti folosi doar pasta. sau cumperi sa ai daca ai intentia sa mai gatesti acest gen de mancare. 

Am inteles, nu e deci neaparat tumernic separat!!!

 

(daaa...am s ama uit pe borcan, dar cind ajung acasa [:-)))] [:-)))])

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Turmericul e o radacina, arata precum ghimbirul dar e mai subtire si de culoare galbena in interior. Eu folosesc numai pudra, pun si pe salata sau sandwich. Daca vreti radacina se gaseste la magazinele " minoritatilor" , eu vad aici la un magazin turcesc.

 

Am vrut de mult sa intreb in ce vas faceti mamaliga la microunde.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...