Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? Cap. 102


Recommended Posts

Cotlet de porcule, crud afumat si slaninuta afumata

 

 

Phua...cum arata cotletul si sunculita!!!!

 

Si mi-e o foame!!!!! [fal]

 

Astazi o rezeta de pe net, cu cartofi , Mozarella, ceva Parmesan.

 

Miine fac baietii Pizza, sunt pregatiti Deja pentru asta... [:)]

 

Miercuri vreau fasole cu afumatura si cirnati, o sa am pentru doua Zile.

 

Vineri, salau prajit cu cartofi, linga vreau sa fac un pic de maioneza cu ceva ierburi aromatice Sau vreun sos alb...sa vad ce inspiratie am.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 909
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Cotlet de porcule, crud afumat si slaninuta afumata

Sadico! [:)]

 

Eu fac o supa de praz in care arunc si vreo 2 broccoli, apoi o mincarica de vita fiarta in vin. Iar azi am luat niste porcule cu sos de mustar, pe care trebuie doar sa il bag la cuptor. Apoi nu mai stiu. Ah, am luat si vreo 2 vinete sa fac o salata mica, de pohta. [:)]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sambata am mancat clatite de toate felurile, ca era Chandeleur, ziua clatitelor :).

Ieri pui la cuptor cu cartofi prajiti si salata.

 

Azi cred ca fac o mamaliga cu laptate si ou.

 

Maine e greva la cantina. Nu stiu ce le fac, sa vad ce copii am la masa. Seara fac o quiche.

 

miercuri la pranz friptura cu spanac si orez.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu voi face saptamana asta musaca de vinete si dovlecei, amanata din weekend.

Aici sunt ieftine si intra periodic la reduceri, 2-3$/ kg.

 

Am facut supa crema din mazare uscata ( split peas), grozava a iesit, am pus in ea si bucatele de bacon prajit. Singura chestie e ca mazarea uscata trebuie inmuiata inainte in apa calda, minim o ora si fierbe cam doua ore ( ma rog, era fleasca dupa 2h, cred ca 1h30 era suficient).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...