Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? Cap. 102


Recommended Posts

  • Răspunsuri 909
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Am zis ca nu intru aici, caci nu pot tine pasul cu voi... eu nu stiu cand gatiti atata...eu fac in fiecare zi un fel de mancare, rapid, si atat...

Anyway, am intrat sa o intreb pe Rox de friptura de vita cu lamaie.. o pui la focul mic pe aragaz de la inceput? Sau o prajesti intai sa prinda culoare? si 200ml ulei? asa de mult?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

anja, la focul cel mai mic tot timpul. in timp se reduce sosul. si da, uleiul nu se simte, desi pare foarte mult. la sfarsit il poti arunca daca nu il vrei. dar gusta-l inainte :))), garantez ca nu il mai arunci. daca raman resturi a doua zi se pot face niste sandvisuri exceptionale, cu friptura fasii, cu sosul, si ceva salata (creson, rucola). 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Rox, cred că am prins ideea asta de la Gordon (parcă el era? nu mai știu). Zicea că dacă ai bucățele de parmezan sau altă brâză uscată cu care nu mai ai ce să faci, le poți pune la o supă cremă. Bucata mea era atât de uscată că nu mai puteam să o dau pe răzătoare și a aterizat (fericit) în supă.

 

Azi nu gătesc nimic, mai am din supa de ieri și am făcut aseară niște conopidă gratinată.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sa vin eu? [:D]

 

daniela, mega idee cu vechitura de branza in supa....

Da. [il]

Eu nu le pot face mici si dragute, rasucite asa, cum vezi la nunti :-))) E o arta aparte si nu ma descurc. Am noroc cu tatal meu (Doamne, da-i sanatate), cand e acasa se pune sa umple portie dubla si punem si la congelator. Fara el, nu mancam sarmalute, doar ardei umpluti !

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Rox, cred că am prins ideea asta de la Gordon (parcă el era? nu mai știu). Zicea că dacă ai bucățele de parmezan sau altă brâză uscată cu care nu mai ai ce să faci, le poți pune la o supă cremă. Bucata mea era atât de uscată că nu mai puteam să o dau pe răzătoare și a aterizat (fericit) în supă.

 

 

 

da, eu fac asa la sosuri. adica strang intr-o punga toate resturile tari si la arunc in sosul alb. iese oribil de bun :)))))

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am sa fac niste chiftele cu cartofi prajiti, Spaghetti cu Ton, simbata suntem la petrecere asa ca nu gatesc, vom minca ce e prin frigider, pentru duminica as vrea niste tochitura, cu mamaliga , cu hrean, si as vrea si niste brinza cu smintina, daca tot fac mamaliga.

 

 

Anja si eu la fel, gatesc cite Putin, doar ce sein maninca intr- o zi, am Putins mincaruri wäre le fac pentru doar zile.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...