Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? Cap. 102


Recommended Posts

  • Răspunsuri 909
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Imi plac amindoua, Dana. Din motive de timp pun mai des aluatul frantzuzesc cumparat. 

Aluatul fraged facut in casa e foarte bun la gust, si este un pic frustrant, caci stai sa-l faci si dispare de 2 ori mai repede ca anul cumparat. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pentru tarte pun o singura foaie (cam de 0,5cm de groasa) care se desface ea la copt. 

In versiunile de tourte sau galette des rois, pun una pe fundul formei si alta capac deasupra.

Te intreb pentru ca am gasit retete cu foi de foietaj puse dublu, pe fundul tartei.

 

Mai ales cind compozitia tartei este bogata, cred ca e foarte ok dublarea foii pe fund(vorbesc d efoi cumparate).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Depinde de forma.

Daca foaia e groasa si se pune direct umplutura si apoi se coace, foietajul nu se mai deschide. Se recomanda sa "albesti" intii foietajul in cuptor (10 minute in cuptorul cald) sau sa coci separat forma si apoi sa pui umplutura deja fiarta (cum e cazul la vol au vent sau in bouchée à la reine). 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...