Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? Cap. 102


Recommended Posts

  • Răspunsuri 909
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

la subiect: duminica pentru 2 zile: bors de loboda si stevie, supa de pui cu taitei pentru mofturosi, friptura de vita cu broccoli si piure la garnitura. 

diseara o fritatta cu niste stevie ramasa de la bors, un dovlecel si niste branza mentionata mai sus :))

pentru maine si joi cred ca fac niste chiftelute, simple si cu sos. sau un sos ragu'.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Voi serviti musafirii cu mancaruri facute cu ou crud? 

Eu am reserve sa ii servesc cu tiramisu, salate cu maio facuta in casa. 

Eu gatesc pentru musafiri , exact cum gatesc si pentru noi.

 

Doar daca exista alergii sau sunt vegetarieni sau de alta religie, respect aceste reguli, in rest...nu am s afac maioneza fara ou crud(eu fac cu oua fierte si unul crud), doar pentru musfairi(adica nu am s afac experimente inainte de o masa)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am incercat aseara cu mixerul vertical, la inceput parea ca se formeaza, apoi esec! Am reparat-o cu mixerul de mana, nici nu mai incerc!

 

Eu fac musafirilor ce mananc si eu, maioneza cu ou fiert si crud, tiramisu nu mancam dar alte creme in care se pune ou crud da, in 80% din an folosesc oua de tara, de la mine din curte sau de la vecini eventual, curate, fara boli!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...