Letitia1 Postat Aprilie 4, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2019 Eu am renunțat sa fac de cind am descoperit maioneza acrita cu lamiie nu oțet in comerț. Nu e nici o diferența de gust fata de cea făcută de mine. Aia acrita cu oțet nu îmi place. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Aprilie 4, 2019 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2019 Eu am renunțat sa fac de cind am descoperit maioneza acrita cu lamiie nu oțet in comerț. Nu e nici o diferența de gust fata de cea făcută de mine. Aia acrita cu oțet nu îmi place. Eu , dupa ce m-am lasat de fumat(atunci nu stiu sa explic, insa mi s-au schimbat gusturile), nu am mai putut consuma maioneza din comert, pur si simplu nu mi-a mai placut, exact gustul ala de otet( un produs pe care de altfel il iubesc) il simteam. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana vio Postat Aprilie 4, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2019 Cate bordeie... [flo2] Maioneza din comert nu-mi place, o fac intotdeauna acasa.Cu lingura de lemn si numai cu lingura de lemn , galbenus si mustar cat galbenusul de mult, ulei si amestecat doar intr-o singura directie . Nu se taie niciodata. Si merge foarte repede. Nu pun lamaie sau otet, dar mai nou pun iaurt, o degreseaza si ii da un gust grozav. Am taiat-o intentionat o data ca voia Alex neaparat sa vada cum arata maioneza taiata. [:-)))] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Aprilie 4, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2019 Eu , dupa ce m-am lasat de fumat(atunci nu stiu sa explic, insa mi s-au schimbat gusturile), nu am mai putut consuma maioneza din comert, pur si simplu nu mi-a mai placut, exact gustul ala de otet( un produs pe care de altfel il iubesc) il simteam.Exact! Pina nu am gasit-o pe asta facuta cu lamiie, am facut-o si eu in casa. Asta de mai jos e singura care imi place, dar nu gasesc oriunde. Daca nu gasesc, fac in casa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Aprilie 4, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2019 (editat) Si eu fac maioneza in casa cind am nevoie; destul de rar ca nu prea folosesc. Recunosc ca prefer la gust o maioneza japoneza care vine gata facuta: Kewpie Mayo. Nu cumpar cea fabricata pentru USA ci merg la magazinele asiatice care importa "the real deal". https://www.kewpie.co.jp/english/products/mayonnaise.html Editat de Aprilie 4, 2019 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Aprilie 5, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2019 Azi iahnie de fasole, cu salata verde, ridichi, ceapa verde!Ma uitam, ce diferenta este intre salata cumparata si cea din gradina, pfoaaa!Maine stiu sigur ca fac gogosi, in rest, habar n-am, sa vedem ce-or vrea fiecare. Daca o fi loboda destul de mare, sa-mi fac niste piure, daca nu, fac stevie sau urzici! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Aprilie 5, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2019 Azi iahnie de fasole, cu salata verde, ridichi, ceapa verde!Ma uitam, ce diferenta este intre salata cumparata si cea din gradina, pfoaaa! acu' esti chiar obraznica, sincer..... :P Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Aprilie 5, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2019 [batcap] imi fac autocritica! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Aprilie 5, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2019 Valentina, tu semeni salata sau cumperi plantute care cresc ? In cit timp o poti consuma ? (confirm, salata din gradina culeasa, spalat si consumata e ceva nemaipomenit, dar trebusoara asta nu pot sa o fac decit in luna iunie ) Pe seara asta : quiche aux poireaux (pe romaneste o tarta sarata cu praz) si salata de andive cu brinza albastra si nuci. Daca am timp fac si un chec cu 3 banane vechi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Aprilie 5, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2019 Mik, tarta cu praz sună tare bine. Îmi poți spune ce aluat folosești, te rog? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts